Ügyfélelégedettségi felmérés 2022 | Blickle

Legjobb értékelés a Blickle számára

"Munkánk sikerét ügyfeleink elégedettségén mérjük. Az elégedett ügyfelek a Blickle-nél döntő fontosságúak és állandó motivációt jelentenek számunkra" - hangsúlyozza Reinhold Blickle, a Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG ügyvezető partnere. Ezért a Blickle rendszeresen küld felmérést, hogy reprezentatív és megbízható eredményt kapjon az ügyfelek elégedettségéről. 17 európai ország, valamint az észak-amerikai és kínai ügyfelek június közepén kapták meg a felmérést, amely 22 kérdést tartalmazott különböző témákban. A megkérdezett vállalatok körében a részvételi arány meghaladta a 20 százalékot. Örvendetes, hogy az idei nehéz általános körülmények ellenére a minősítés ismét nagyon jó az összes résztvevő országban.

Az általános értékelés, mint beszállító átlagosan 1,66 az 1-től (nagyon jó) 6-ig (elégtelen) terjedő skálán. Ez azt mutatja, hogy a Blickle normái (szakértői tanácsadás, termékelérhetőség, nemzetközi internetes jelenlét) világszerte garantáltak, és hogy a vásárlók értékelik a Blickle "Made in Germany" termékeket. További pozitívum, hogy az ügyfelek 22,35 százaléka állítja, hogy az elmúlt két évben javult az elégedettségük a Blickle-vel. Csak 2,49 százalék lát romlást. Ez az információ fontos támpontokat ad a Blickle számára a lehetséges fejlesztésekhez. Különösen figyelemre méltó, hogy a vásárlók 95,8 százaléka nagyon jónak vagy jónak értékelte a termék minőségét. A Blickle a szállítási idő/szállítási megbízhatóság, az irodai munkatársak és a területi képviselők szakszerű tanácsadása, a weboldal/webshop és a megkeresések gyors feldolgozása kategóriákban is kiváló minősítést kapott.

"Számunkra a felmérés eredményei megerősítik, hogy a koronavírus-járvány és az egyébként nehéz körülmények között tett rendkívüli erőfeszítéseinket pozitívan honorálják. Az idei felmérés során nagyon sok minőségi visszajelzést kaptunk, amiért nagyon hálásak vagyunk. Ez a visszajelzés büszkeséggel tölt el bennünket, és azt mutatja, hogy jó úton járunk. Szeretnénk őszinte köszönetet mondani a számos résztvevőnek és az őszinte értékelésekért" - folytatja Reinhold Blickle.