Érzékeny áruk kíméletes szállítása

Blickle SoftMotion új lágygumi sorozat

ALES-POES

Számos különböző iparágban különlegesen nagymértékű csillapító hatásra van szükség a kerekek és a görgők esetében, akár a vendéglátóiparban használt szervírozó kocsikról vagy az elektronikai iparban lökésre érzékeny alkatrészekről van szó. Az érzékeny árukat nem csak a lökésektől és rázkódásoktól kell védeni, hanem a zajszintet is ajánlatos a lehető legalacsonyabban tartani.

A Blickle kifejezetten ezeknek a követelményeknek való megfelelés érdekében fejlesztette ki az új POES és ALES sorozatokat. A különlegesen illeszkedő kontúrral rendelkező vastag futófelület a Blickle SoftMotion kiváló minőségű elasztikus tömörgumiból áll.

Az 55° Shore A keménységű anyag nagy rugalmasságával és egyidejűleg csekély gördülési ellenállásával tűnik ki. Ezáltal megbízhatóan tompíthatók az egyenetlenségek hatásai különlegesen egyenletes futási tulajdonságok mellett. A többi gumikeverékkel ellentétben a nyommentes szürke futófelület nem hagy hátra semmilyen maradékot az útpályákon.

Mivel az abroncs mindkét sorozat esetében szilárdan rá van vulkanizálva a keréktestre, a kerekek oldalirányú terhelésre is nagyon alkalmasak. A POES sorozat esetében a keréktest törhetetlen poliamidból, az ALES sorozatná pedig alumíniumöntvényből áll.

A kerekek teherbírása kivitel szerint 120 és 350 kilogramm között van. A hosszú élettartamú zsírral kent golyóscsapágyak a keréktengelyben és a forgókoszorúban biztosítják a megbízható és normál körülmények között karbantartást nem igénylő alkalmazást.

Az egyes termékváltozatok megtalálhatók online katalógusunkban.