A Blickle Räder+Rollen a LogiMAT 2014-en

2014. február 25. és 27. között a Blickle Räder+Rollen is jelen volt az immár 12. alkalommal megrendezett, stuttgarti nemzetközi disztribúciós, anyag- és információáramlási LogiMAT kiállításon.

Az évről évre egyre közkedveltebb kiállítás 2014-ben több mint tíz százalékos növekedést könyvelhetett el a látogatói számok tekintetében. 2014-ben a Blickle is lényegesen több látogatót üdvözölhetett vásári standján.

A több mint 80 négyzetméter alapterületű standon a széles kerék- és görgőválaszték keresztmetszete volt látható. Ezenkívül a vállalat első alkalommal, élőben mutatta be az új HRLK szintezhető görgősorozatot, valamint a vezeték nélküli, beépített motorral és akkumulátorral rendelkező EZBS hajtott kereket.
Az új HRLK szintezhető görgősorozat nem csak maximális kezelési kényelmével nyűgözte le a látogatókat, hanem kompakt felépítésével és biztonságos stabilitásával is.

De ez még mind nem elég. Az új szintezhető görgősorozattal kapcsolatos kérdésekre helyesen válaszoló résztvevők körében tartott nyereményjátékon 10, egyenként 50 euró értékű üzemanyag utalványt sorsoltunk ki. A nyerteseket a napokban értesítjük.

A Blickle a májusban tartott hannoveri CeMAT-on is saját standon képviselteti magát.