Németország legszélesebb kerék- és görgőválasztékával rendelkező shopja immár online is elérhető

A Blickle több mint 30 000 kerékből és görgőből álló termékválasztéka mostantól az új online shopban is megrendelhető. Elrajtolt a Németország leggazdagabb kerék- és görgőválasztékát kínáló online shop. A széles termékválasztékban a 20 mm átmérőjű vezetőgörgőktől kezdve az 50 tonna teherbírású kerekekig minden megtalálható.

A logisztikai központ készanyagraktárával összeköttetésben álló rendelhetőség-ellenőrzési funkció segítségével az ügyfelek mindig a konkrét szállítási időpontokat látják. Az utánrendeléseket az automatikus nyugtaarchiválás teszi még egyszerűbbé. Az ügyfélnek később csupán az új mennyiséget kell megadnia. Minden más adatot – az ügyfélspecifikus árakat is beleértve – a korábbi nyugtából veszi át a rendszer. „Úgy reagálunk a piaci igényekre, hogy az ügyfél bármikor gyorsan és kényelmesen rendelhet” – magyarázza Werner Herre értékesítési igazgató. „Kérdések vagy egyedi megoldások esetén belsős munkatársaink a már megszokott szakértelemmel állnak az ügyfelek rendelkezésére.”

Az új online shop egy interfészen keresztül kapcsolódik a termékkonfigurátorhoz. Az ott kiválasztott termékek egyből a kosárba helyezhető. Ami teljesen új, azok a háromdimenziós PDF-fájlok. Ezek szinte minden termékhez rendelkezésre állnak, és regisztráció vagy bejelentkezés nélkül is megtekinthetők. A 3D PDF-ek nagy előnye, hogy a kerekek és görgők bármilyen szögből megtekinthetők anélkül, hogy ehhez külön CAD-programot kellene telepíteni az adott számítógépre.

 

 Itt regisztrálhat.