Blickle tömörgumi kerekek

A tömörgumi kerekeket manapság bel- és kültéri alkalmazásban számos különböző készüléken alkalmazzák. Például az intralogisztikában alkalmazott szállítóeszközökön, gépeken, szállítástechnikai berendezéseken vagy hulladéktartályokon.

A Blickle tömörgumi kerekek univerzálisan alkalmazhatók, vibrációelnyelőek, rendkívül padlókímélőek és ellenállóak számos agresszív közeggel szemben.

A Blickle a különböző felhasználási céloknak megfelelően pontosan a hozzávaló, prémium minőségű termékpalettát fejlesztette ki. A termékválaszték az értékes standard gumikerekeken túl kiváló minőségű, elasztikus tömörgumi futófelülettel ellátott kerekeket is tartalmaz. Ezek nagy terhelésekhez alkalmazhatók, és különösen alacsony gördülési ellenállásúak. A Blickle különböző keménységű futófelülettel ellátott tömörgumi kerekeket kínál, egy- és többkomponensű kivitelben egyaránt. A fekete tömörgumi kerekek mellett speciális, nyommentes, szürke, kék vagy natúrszínű kivitelek is kaphatók. A választékot az antisztatikus és az elektromosan vezető tömörgumi kerekek teszik teljessé. A tömörgumi kerekek választhatóan siklócsapággyal, tűgörgős csapággyal vagy golyóscsapággyal kaphatók.

A Blickle termékválasztékában megtalálható tömörgumi kerekek kivonatát itt találja meg:

Standard tömörgumi kerekek

Kétkomponensű tömörgumi kerekek

Elasztikus tömörgumi kerekek