Egyedi kivitelek a Blicklétől

Ha a megfelelő megoldást kell megtalálni.

 • Egyedi-kivitelek-előzeteslista-kerekek-Blickle

  Személyre szabott kerekek és kerék-párok

  Az egyedi kivitelek a kerékméretben, az anyagválasztásban, a kerékagy-kialakításban vagy a kerékcsapágyban térnek el az alapprogramtól. Továbbá egyedi problémamegoldások születnek például a berendezésgyártás területén az extrém magas futásteljesítményt vagy a megbízhatóságot illetően. A kerék-párok különböző sorozatú kerekekkel, kör- vagy négyszögtengelyekkel, valamint különböző nyomtávolságokkal kaphatók.

 • Egyedi-kivitelek-előzeteslista-görgők-Blickle

  Egyedi műszerkocsi görgők

  Az egyedi kivitelek a beépítési magasságban, a kinyúlásban, a fékrendszerben, az anyagválasztásban, a színben, a kerékkivitelben, a rugózásban stb. térnek el az alapprogramtól.

 • Egyedi-kivitelek-előzeteslista-állványgörgők-Blickle

  Egyedi gyártási görgők mozgatható állványokhoz és szállítóeszközökhöz

  A szállítóeszközökhöz készült egyedi görgők lehetnek például a Blickle alapprogramjában is szereplő forgó- vagy fixvillás görgők, amelyeket az ügyfél követelményeinek megfelelően módosítunk, hogy teljesítsék a speciális követelményeket. Azonban a Blickle teljesen új, az ügyfél követelményei szerinti fejlesztések megvalósítását is vállalja.
  A mozgatható állványokhoz és munkaemelvényekhez készült forgóvillás kerekek különböző rögzítési módokkal, fékrendszerekkel és kerékkivitelekkel kaphatók.

 • Egyedi-kivitelek-előzeteslista-nagy-teherbírású-görgők-Blickle

  Nagy terhelhetőségű görgők

  A Blickle a nagy teherbírású görgők fejlesztésének és gyártásának elismert specialistája. A szabványos Blickle termékek teherbírása akár az 50 000 kg-ot is eléri.
  Emellett a Blickle olyan személyre szabott, egyedi megoldásokat is fejleszt, amelyeket pl. kompakt méretek, alacsony felületi nyomás vagy alacsony gördülési ellenállás jellemez.