Buggy Board a legmagasabb menetkomforttal

LER-POES 100KF-SG forgóvillás görgő SoftMotion kerékkel

Az ügyfél Vorlage-Teaser

A bajorországi székhelyű Angelcab GmbH babakocsik és tartozékok gyártására specializálódott, a természetes anyagokat a technológiai innovációval, a funkcionális formatervezéssel és a hagyományos kézműiparral ötvözve. A gyártó igénye, hogy a kiemelkedő minőségi szabványokat összeegyeztesse a társadalmi és ökológiai felelősségvállalással.

Trennlinie

A kihívás

A hagyományos babakocsihoz opcionális kiegészítésként az Angelcab az idősebb testvérek számára fellépőket, úgynevezett Buggy Board-okat kínál. A testvérfellépő a kocsi hátuljához van rögzítve, és szükség esetén egyszerűen lehajtható, hogy az idősebb gyermeket is lehessen tolni. Erre a célra két görgő van rögzítve a Buggy Board aljára. Itt is magasak a követelmények: A gördülési zajnak alacsonynak kell lennie, hogy ne ébressze fel az alvó csecsemőket. Ezenkívül az utazásnak kényelmesnek kell lennie az álló gyermek számára is. Végül, de nem utolsósorban a kerekek gördülési ellenállásának a lehető legalacsonyabbnak kell lennie, hogy a kocsit és a Buggy Board-ot még mindig könnyen lehessen tolni.

Trennlinie Vorlage_Lsung
A megoldás
Ehhez az Angelcab a SoftMotion sorozat lágygumi kerekű Blickle görgőit használja. A kerekek a maximális menetkomfortot és az optimális csillapítást jelentős zajcsökkentéssel ötvözik. A SoftMotion sorozat egy speciális és különösen vastag futófelülettel rendelkezik, amely kiváló minőségű elasztikus tömörgumiból készült. Így simán és csendesen siklanak a padlón. A sajátosan kialakított kontúrjuk alacsony gördülési és fordulási ellenállást, valamint nyugodt futást biztosít. A Blickle volt az egyetlen olyan beszállító, amely az Angelcab összes követelményét teljesíteni tudta.
Trennlinie

Az eredmény

A babakocsigyártó nagyra értékeli a Blickle görgők előnyeit, amelyek lehetővé teszik, hogy a Buggy Board-ok könnyen és rázkódás nélkül mozogjanak szinte bármilyen felületen. Egészen kicsi erőfeszítés is elég a babakocsi tolásához, és a kiváló csillapításnak köszönhetően a gyermekek számára kényelmes és kellemes az utazás. A kerekek alacsony zajszintje garantálja, hogy még az alvó babákat sem zavarja a babakocsiban. A kiváló minőségű és időtálló Blickle-alkatrészek így tökéletesen illeszkednek az Angelcab minőségre és fenntarthatóságra irányuló vállalati filozófiájába. A Buggy Board-ok gyártója számára az is előnyt jelent, hogy a Blickle standard termékválasztékából származó görgőkről van szó.

 

A LER-POES 100KF-SG előnyei
• Halk futás és jó rezgéscsillapítás (55 Shore A)
• Alacsony gördülési ellenállás a kiváló minőségű gumikeveréknek és az optimalizált futófelület-geometriának köszönhetően
• Gyors elérhetőség a standard termékválasztékban