A Blickle összeköt

Nagy teherbírású kerék Blickle Besthane® poliuretán futófelülettel, öntvényfelnivel (GB 500x80/60K-921269)

customer

Az ügyfél

…egy 1951-ben alapított német vállalkozás. A cég a huzalhúzó gépek és húzóberendezések világszerte vezető szállítója a drót- és kábelipar számára.
A drótgyártás során a húzás, izzítás, galvanikus bevonás, lefűzés, összesodrás és fonás céljára készített berendezésekkel és gépekkel a vállalkozás a legkülönbözőbb szakterületekre kínál megoldásokat.

Trennlinie

A kihívás

Az ügyfél eddig főként az egyik versenytársunk egyedi Vulkollan® kerekeit használta. A vállalkozás részéről fennálló követelmények abból álltak, hogy pontos egyezést érjenek el az anyagok és a méretek terén. A kerék különleges tulajdonságát a futófelületbe bedolgozott V-horony adja, hogy egy huzalhúzó gépben vezetőkerékként használják. A kerék anyaga és méretei mellett a nagy kopásállóság is fontos szerepet játszott, mivel az eljárás során folyamatosan drótokat vagy kábeleket húznak a futófelületen át.


Trennlinie
Solution

A mi megoldásunk

Egy hosszú tesztfázis után a vállalat műszaki követelményeinek figyelembevételével a Blickle Besthane® futófelülettel és öntvényfelnivel rendelkező nagy teherbírású kereket ajánlottuk. A két futófelület összehasonlításakor kiderült, hogy a Blickle Besthane® az eddig használt Vulkollan® termékkel teljesen egyenrangú, ugyanakkor ez a megoldás költséghatékonyabbnak bizonyult.

Trennlinie

Az eredmény

Az ügyfél messzemenően elégedett az új Blickle-kerekekkel. A Blickle Besthane® futófelület és az öntvényfelni alkalmazásával a drótgyártó gépeket előállító vállalkozás számára garantálható a nagy kopásállóság, és tetemes költségeket takarít meg a kerekek beszerzésekor.
Termékelőnyök és műszaki információk GB 500x80/60K-921269
• Nagy dinamikus terhelhetőség
• Nagy kopásállóság
• Árelőny a konkurenciával szemben