A kerék- és görgősorozatokon keresztül közvetlenül az online katalógus oldalára ugorhat. Minden keréksorozatnál az utána következő oldalakon megtalálja a megfelelő forgó- és fixvillás görgőket. Az online katalógusból táblázatos formában megjelenítheti a termékrészleteket.

Termékválaszték

Műszerkocsi kerekek, műszerkocsi görgők és formatervezett görgők

 • Műszerkocsi kerekek és görgők

  Műszerkocsi kerekek és görgők

  Könnyű műszerkocsi görgők és műszerkocsi kerekek túlnyomórészt beltéri használatra. Max. 3 km/h sebességhez lettek kialakítva. A műszerkocsi görgők tipikus felhasználási területei: egészségügyi eszközök, bemutató állványok vagy nagykonyhai gépek.

 • Műanyag görgők

  Műanyag görgők

  Modern megjelenésű műanyag görgők és műanyag kerekek egészségügyi eszközökhöz, bútorokhoz és szállítórendszerekhez. A műanyag kerekek futófelülete törésálló, termoplasztikus gumi-elasztomer, 85° Shore A keménységi fokkal.

Gumikerekek és gumigörgők

Kerekek és görgők légtömlős abronccsal és szuperelasztikus abronccsal

 • Kerekek és görgők légtömlős gumiabronccsal

  Kerekek és görgők légtömlős gumiabronccsal

  Forgóvillás görgők és fixvillás görgők légtömlős gumiabronccsal, rendkívül padlókímélő tulajdonsággal. A légtömlős gumiabroncs keresztbordás profillal vagy hosszanti bordás profillal kapható, beltérben és kültérben is használható.

 • Nagy teherbírású szuperelasztikus tömörgumi futófelületű kerekek és görgők

  Nagy teherbírású szuperelasztikus tömörgumi futófelületű kerekek és görgők

  Nagy teherbírású kerekek és nagy teherbírású görgők acéldróttal merevített félmerev abroncstalppal. További változatként kapható 3-komponensű abroncs is nagy rugalmasságú köztespárnával.

Poliuretán kerekek és görgők

 • Fröccsöntött poliuretán futófelületű kerekek és görgők

  Fröccsöntött poliuretán futófelületű kerekek és görgők

  Forgóvillás görgők és fixvillás görgők PU futófelületű kerekekkel fröccsöntött, termoplasztikus elasztomerből, rendkívül kopásállók és csekély a gördülési ellenállásuk. A PU kerekek futófelülete nagyon magas kémiai ellenállósággal rendelkezik sokféle agre

 • Nagy teherbírású kerekek és görgők Blickle Softhane® öntött poliuretán futófelülettel

  Nagy teherbírású kerekek és görgők Blickle Softhane® öntött poliuretán futófelülettel

  Nagy teherbírású görgők és nagy teherbírású kerekek zöld színű, öntött poliuretán elasztomerből, 75 ° Shore A keménységű. A vastag, elasztikus Blickle Softhane® futófelület nagyon magas szállítási kényelmet biztosít.

 • Nagy teherbírású kerekek és görgők Blickle Extrathane® öntött poliuretán futófelülettel

  Nagy teherbírású kerekek és görgők Blickle Extrathane® öntött poliuretán futófelülettel

  Nagy teherbírású görgők és nagy teherbírású kerekek világosbarna színű, öntött poliuretán elasztomerből, 92 ° Shore A keménységű. A Blickle Extrathane® futófelület kiváló vágás- és továbbszakadás-álló, és ezenfelül nagyon kopásálló.

 • Nagy teherbírású kerekek és görgők Blickle Besthane® Soft öntött poliuretán futófelülettel

  Nagy teherbírású kerekek és görgők Blickle Besthane® Soft öntött poliuretán futófelülettel

  Nagy teherbírású görgők és nagy teherbírású kerekek öntött poliuretánból. Nagyon alacsony gördülési ellenálláshoz a 75° Shore A keménységű Blickle Besthane® Soft alkalmas, nagyon magas dinamikus teherbíráshoz pedig a 92° Shore A keménységű Blickle Besthan

 • Nagy teherbírású kerekek és görgők Blickle Besthane® öntött poliuretán futófelülettel

  Nagy teherbírású kerekek és görgők Blickle Besthane® öntött poliuretán futófelülettel

Poliamid és polipropilén kerekek és görgők

 • Poliamid kerekek és görgők, polipropilén kerekek és görgők

  Poliamid kerekek és görgők, polipropilén kerekek és görgők

  Poliamid kerekek és polipropilén kerekek kiváló minőségű, törésálló műanyagból. Sima padlón a kerekeket könnyű gördülés jellemzi. A halk futás érdekében zajcsillapító hatású, gumi köztesgyűrűvel ellátott keréksorozat is szállítható.

 • Nagy teherbírású poliamid kerekek és görgők

  Nagy teherbírású poliamid kerekek és görgők

  Nagy teherbírású görgők és nagy teherbírású kerekek poliamidból vagy nagy sűrűségű öntött poliamidból. A nagy teherbírású görgők villája erős acéllemezből préselt vagy különösen masszív, hegesztett acélkivitelben áll rendelkezésre.

Öntvény- és acélkerekek és -görgők

 • Öntvénykerekek és -görgők

  Öntvénykerekek és -görgők

  Öntvénygörgők és öntvénykerekek szürkeöntvényből vagy gömbgrafitos öntvényből nagyon magas terheléshez. Az öntvénykerék extrém kopásálló és olajálló.

 • Szupernagy teherbírású tömöracél kerekek és görgők

  Szupernagy teherbírású tömöracél kerekek és görgők

  Nagy teherbírású tömöracél görgők és nagy teherbírású tömöracél kerekek, extrém nyomás- és kopásállók, különösen nagy a teherbírásuk. Húzószilárdságuk és keménységük szélesebb hőmérséklettartományban is állandó (-100 C°-tól +300 C°-ig).

Nyomkarimás kerekek és görgők

 • Nyomkarimás kerekek és görgők

  Nyomkarimás kerekek és görgők

  Nyomkarimás kerekek és nyomkarimás görgők acélból, szürkeöntvényből vagy öntött poliamidból különböző sínszabványokhoz. A duplaperemes kerekek öntött poliamidból és tömöracélból készülnek.

Nemesacél görgők

Hőálló kerekek és görgők

 • Hőálló kerekek és görgők

  Hőálló kerekek és görgők

  Hőálló görgők és kerekek magasabb hőmérséklet-tartományban történő felhasználásra. A futófelület hőálló tömörgumi vagy szilikongumi, illetve a kerék anyaga hőálló poliamid, fenolgyanta vagy öntvény.

Rugós görgők

Kompakt és szintezhető görgők

Vezetőgörgők

 • Vezetőgörgők

  Vezetőgörgők

  Hajtott kerekek, targoncakerekek és futógyűrűk poliuretán futófelülettel, illetve gumi futófelületű kerekekkel. A futófelület a keréksorozattól függően a felnire, illetve az acélgyűrűre öntött, préselt vagy vulkanizált.

Villás emelőtargonca görgők és villás emelőtargonca kerekek

 • Villás emelőtargonca és más önjáró szállítótargonca kerekek és görgők

  Villás emelőtargonca és más önjáró szállítótargonca kerekek és görgők

  Villás emelőtargonca görgők és kerekek poliamidból, illetve poliuretán futófelülettel. A villás emelőtargonca görgők csapággyal vagy anélkül szállíthatók.

Hajtókerekek és felperemezhető kerekek

 • Hajtott és karimás kerekek

  Hajtott és karimás kerekek

  Vezetőgörgők poliuretánból vagy poliamidból, sokféle átmérővel a legkülönbözőbb felhasználási területekre. Ügyfélspecifikus követelmények esetén egyedi megoldású vezetőgörgők is megvalósíthatók.

Abroncsok és futógyűrűk