Fejlesztés-tervezés-FE-kerekek-görgők-Blickle

Az ügyfél kívánsága számunkra a kihívás.

A mi üzletünk az innováció.

A kerék újrafeltalálása: mérnökeink ezt a feladatot tűzik ki maguk elé nap mint nap. Célunk, hogy ügyfeleink minden felhasználási céljára a legjobb kereket, a legjobb görgőt fejlesszük ki. A funkcionalitás, a hatékonyság, a hosszú élettartam és a biztonság ugyanúgy a középpontban állnak, mint a formaterv, az ergonómia és a fenntarthatóság. Így olyan innovatív megoldások születnek, amelyek egyedülálló termékelőnyhöz juttatják ügyfeleinket. 


A legmodernebb technika és eljárások – mint például a lineáris és nemlineáris FEM- (véges elemeken alapuló) elemzési modellezés, valamint a neves intézményekkel folytatott együttműködés – új ötleteket adnak görgő témában mérnökeinknek. Ennek egyik kiváló példája a Besthane® poliuretán futófelület, amellyel új mércét állítottunk a szállítási kényelem és a gördülési ellenállás terén.

Mindegy, hogy teljesen új fejlesztésről vagy az ügyfél követelményei szerinti termékmódosításról van szó, a tervezés és a saját szerszámgyártás összekapcsolása révén az innovációkat gyorsan sorozatgyártásra kész állapotba hozzuk.  Emellett a rosenfeldi gyár nagy gyártási kapacitásának köszönhetően az egyedi megoldások még kis szériák esetén is kedvező áron valósíthatók meg.  Az ügyfél ajánlatkérésétől a kész mintadarabig vagy akár a végtermékig gyakran csupán néhány nap telik el. 
A számos ügyfélprojektben és a legkülönbözőbb iparágakban szerzett, többéves tapasztalatok révén mérnökeink képesek gyorsan beleképzelni magukat az ügyfeleink által támasztott feladatokba.

Blickle – az Ön szakértő fejlesztési partnere. Önnel közösen még bonyolult mobilitási problémák esetén is megtaláljuk a megoldást.