Globális jelenlét

A Blickle Räder und Rollen világszerte

A Blickle „made in Germany” termékei a globális értékesítési hálózatnak köszönhetően mindenütt elérhetőek, ahol ügyfeleinknek arra szükségük van. A 18 európai, amerikai, ázsiai és Ausztrália értékesítési társaságnál, valamint a 120 országban működő képviseleteknél képzett szaktanácsadók állnak a ügyfelek rendelkezésére és működtetik az ügyfélszolgálatot. 

A Blickle termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos információk 28 különböző nyelven érhetők el az Interneten. A legújabb Blickle teljes katalógus is 21 nyelven tájékoztat a kerekekkel és görgőkkel kapcsolatos témakörökről.


Kiválóan rendezett raktárunk, valamint az összes telephelyet és képviseletet összekötő globális informatikai hálózatunk révén gyorsan reagálunk a megrendelésekre.  A gyors és megbízható logisztikának köszönhetően a Blickle termékei idejében megérkeznek rendeltetési helyükre. A Blickle az Ön megbízható partnere – világszerte.
                                    
A Blickle értékesítési társaságait az alábbi országokban találja meg. Amennyiben az Ön országa nem szerepel a felsorolásban, akkor a Nemzetközi kapcsolattartó partnerkereső használatával találhatja meg az Ön országában illetékes képviseletet.