A mi utunk. A saját gyártás.

A legmodernebb gyártástechnológia és magasan képzett munkatársak

Piacvezetőnek lenni azt jelenti, hogy eleget kell tenni az ügyfelek követelményeinek és elvárásainak. A mi utunk a saját gyártás – a kezdetektől fogva, a legmagasabb színvonalon. Így tudjuk ellenőrzésünk alatt tartani a minőséget és a szállítási határidőket. Gyorsan és rugalmasan tudunk az ügyfelek és a piac elvárásaira reagálni. A legmodernebb gyártástechnológiára, valamint a magasan képzett csapatra építve tudjuk garantálni a megszokott, állandóan magas Blickle minőségi színvonalat

Szakértelmünk lényege:

 • Szerszámgyártás-kerekek-görgők-Blickle

  Szerszámgyártás

  Szakértelmünk lényege a szerszámgyártásnál kezdődik. Szakképzett munkatársainkat ultramodern géppark segíti a stancoló üzemben, a poliuretángyártásban és a műanyag fröccsöntő üzemben használt, kiváló minőségű szerszámok gyártásában. A rövid gyártási idők teszik lehetővé, hogy az innovációk gyorsan eljussanak az ügyfélhez, ill. megjelenjenek a piacon. A szerszámok gondos és rendszeres karbantartása garantálja a hosszú távú és magas termelékenységet, illetve minden egyes szerszám átlagon felüli, hosszú élettartamát.

 • Acélalakítás-kerekek-görgők-Blickle

  Stancolás- és alakítástechnika

  A különféle présekből álló gépparkunk hidraulikus és excenteres préseket, valamint akár 630 tonna erőkifejtésre képes stancoló automatákat foglal magában. Ezek maximum 10 mm lemezvastagság képesek a teljesen automatizált stancolásra és alakításra. A saját magunk által fejlesztett és gyártott, többlépcsős szerszámoknak köszönhetően olyan acél- és nemesacél komponenseket gyártunk, amelyek további utómegmunkálás nélkül, közvetlenül az automatizált szerelősorra kerülnek. Ily módon rövid szerelési időkkel valósítjuk meg a nagy- és kisszériák racionális gyártását.

 • Hegesztés-kerekek-görgők-Blickle

  Hegesztés

  A Blickle nagy teherbírású kerekei és görgői akár 50 tonna terhelést is kibírnak. Ezért hegesztőműhelyünkben a tökéletesség és a biztonság áll az első helyen. A hegesztést kézi és automatizált módon végzünk. Az ultramodern hegesztőrobotok, valamint a hossz- és körhegesztő berendezések mellett hegesztő szakmérnökeink és tanúsított hegesztőink garantálják a hegesztett kötések állandó, kiváló minőségét. Ezen a gyártási területen a hegesztési varratok rendszeres metallográfiai vizsgálata biztosítja a magas minőségi színvonalat.

 • PU-gyártás-kerekek-görgők-Blickle

  Poliuretángyártás

  A Blickle különböző poliuretántípusokat fejlesztett ki a különböző alkalmazásokhoz. A Blickle Extrathane®, Softhane®, Besthane® és Besthane® Soft poliuretán futófelületekben széleskörű szakértelem, valamint a poliuretán fejlesztése és gyártása terén hosszú évek alatt szerzett tapasztalat rejlik. A végtermék minőségét és ezáltal a poliuretán kerekek esetében döntő fontosságú paramétereket – mint pl. a futófelület keménysége, a visszarugózási képesség, a kopás, a teherbírás, a nyomás alatti maradó alakváltozás, a gördülési ellenállás, a hidrolízisállóság és a hidegrugalmasság – a pontosan összeállított anyagreceptúrák és az intelligens gyártási folyamatok optimális összjátéka határozza meg. A nagyszériás gyártásra tervezett, teljesen automatizált gyártósorokat a kisszériák és az egyedi kivitelek esetére speciális öntőberendezések egészítik ki.

 • Műanyag-fröccsöntvény-kerekek-görgők-Blickle

  Műanyag fröccsöntés

  A Blickle képes a legkülönbözőbb műanyagkerekek legyártására, legyen az poliamid, polipropilén vagy TPE anyagú, hőálló, elektromosan vezető, üvegszállal erősített vagy számos más variáció. Ultramodern műanyaggyártó műhelyünkben azonban nemcsak kerekeket gyártunk, hanem teljes forgó- és fixvillás görgőket is. A Blickle a legkülönbözőbb műanyagkerekeket gyártja, legyen az poliamid, polipropilén vagy TPE anyagú, hőálló, elektromosan vezető, üvegszállal erősített vagy számos más variáció. A különböző műanyagokból azonban nemcsak kerekeket gyártunk, hanem teljes forgó- és fixvillás görgőket is. A műanyag alkatrészek fröccsöntését végző, hatalmas gépparkunkat és berendezéseinket a vezető német gyártók legújabb, legmodernebb gépei alkotják. A gépek hegesztőereje pontosan igazodik a különböző műanyagtermékek ciklusidejéhez. Az 1 komponensű kerekek mellett robotvezérlésű berendezéseinken 2 komponensű kerekeket is gyártunk. Ez a teljesen automatizált anyagadagolással kombinálva rendkívül gazdaságos, karcsú gyártást tesz lehetővé.

 • Szerelés-kerekek-görgők-Blickle

  Összeszerelés

  A villa- és görgőszerelés megkönnyítése érdekében a Blickle teljesen automatizált gyártósorokat fejlesztett ki. Ezek gazdaságos, hatékony és magas színvonalú szerelést tesznek lehetővé. Az „Embereket ahol szükséges és gépeket ahol lehetséges” jelmondathoz híven az összeszerelést elsősorban kamerás felügyelet alatt álló robotok végzik. Mindeközben rugalmasságunk is megmarad, mert kézi munkavégzést alkalmazunk, ha speciális, kisszériás ügyféligényeket kell megvalósítanunk. A gyártósorokba integrált számos vizsgálati és ellenőrző állomás biztosítja a magas minőségi színvonalat.