Minőség, környezet és energia

Az ügyfélelégedettséget, valamint az erőforrások kíméletes felhasználását szívügyünknek tekintjük.

 • ISO-9001-minőségirányítás-Blickle

  Minőségirányítás

  Az ügyfélbizalom mutatja hitelességünket. Minőséggel és megbízhatósággal dolgoztunk meg ezért a bizalomért. A saját gyártásnak és a „Made in Germany” melletti elkötelezettségnek köszönhetően miénk a teljes ellenőrzés - már a kezdetektől fogva. Küldetésünk: minden nap jobbá válni. Így a hibákat optimalizálási lehetőségnek tekintjük. Nem hiába kapta meg a Blickle már 1994-ben a német kerék- és görgőgyártók közül elsőként a DIN EN ISO 9001 tanúsítványt. Minőségirányítási rendszerünk célkitűzése, hogy valamennyi területen és folyamatban biztosítsa magas minőségi elvárásainkat, hogy így a lehető legjobb támogatást nyújthassunk ügyfeleinknek saját minőségi céljaik elérésében. Ebben döntő szerepük van a széleskörű anyag- és termékteszteknek. A vizsgálati- és tesztlaborunkban számos tesztlehetőség áll mérnökeink rendelkezésére, többek között különböző max. 5,5 tonna terhelhetőségű forgótárcsás próbapad, anyagvizsgáló gépek, valamint klíma- és hőszekrények. A DIN EN 12527-12533 szerinti kerék- és görgőteszteket, valamint a roncsolásos vizsgálatokat a legmodernebb vizsgálógépek végzik. Az első, ill. utolsó darab ellenőrzése, valamint a dolgozó önellenőrzése magától értetődik.

 • ISO-14001-környezetmenedzsment-Blickle

  Környezetirányítási rendszer

  A fenntartható gazdálkodás alapvető felelősség a Blickle számára. Ezért 2012 áprilisában integráltuk minőségirányítási rendszerünkbe a DIN EN ISO 14001:2009 szabvány szerinti környezetirányítási rendszert. Ebben kötelezettséget vállaltunk, hogy folyamatosan javítjuk folyamataink és termékeink környezetbarát voltát. Környezetirányítási rendszerünk központi céljai a környezetbarát termékek fejlesztése, az erőforrások kíméletes felhasználása a gyártási folyamatokban, a megújuló energiák használata, valamint a dolgozók környezetkímélő magatartásra való ösztönzése.

 • ISO-5001-energiamenedzsment-Blickle

  Energiairányítási rendszer

  A Blickle 2014-ben bevezette a DIN EN ISO 50001 szabvány szerinti energiairányítási rendszert. A cél a vállalat energiafogyasztásának minimalizálása minden téren. Az energiairányítási rendszer segíti azon törekvésünket, hogy minél kevésbé terheljük környezetünket, például a CO2-kibocsátás csökkentésével. Egyúttal tudatosítani kívánjunk dolgozóinkban az energia és az erőforrások kíméletes felhasználására való törekvést.