A Blickle fixvillás görgői minden alkalmazáshoz

A megfelelő fixvillás görgő minden alkalmazás számára

Több mint 30 szabványos fixvilla-sorozat és több mint 80 elérhető keréksorozat a legkülönbözőbb méretekben, anyagokból és teherbírási osztályban - a Blickle ezzel a fixvillás görgők nagyon széles választékát kínálja a piacon. A fixvillás görgők általában egy merev fixvillából és egy beépített kerékből állnak. A fixvilla jellemzője, hogy nem forgatható. Ezért a kocsikat gyakran még két forgóvillás görgővel szerelik fel, amely lehetővé teszi a kanyarodást, ugyanakkor a fixvillás görgőkkel lehetővé teszi az optimális iránytartást egyenes irányú mozgás esetén.

A Blickle széles termékválasztéka acéllemez, rozsdamentes acél és műanyag kivitelű, akár 30 000 kg teherbírású fixvillás görgőket kínál.

Konkrét terméket keres? Ehhez használja a termékkeresőnket! Szűkítse a választékot különböző szűrőkkel és találja meg a megfelelő fixvillás görgőt.

Továbbfejlesztett ergonómia az elektromos hajtású fixvillás görgőknek köszönhetően

Az ErgoMove terméksorozattal a Blickle elektromos hajtásrendszereket is kínál, amelyek lehetővé teszik a kezelő számára, hogy kis erőfeszítéssel akár 4 000 kilogrammot is könnyedén és kényelmesen toljon vagy húzzon. A kézi tolással összehasonlítva jelentősen csökken a kezelő személy fizikai terhelése az üzemen belüli anyagmozgatás során. Az ErgoMove sorozat olyan fixvillás görgőkkel van felszerelve, amelyek elektromos meghajtással biztosítják a szükséges tolóerőt, valamint integrált biztonsági fékkel (deadman’s brake) is rendelkezik, amely garantálja a biztonságos álló helyzetet.

Gyártó: Blickle

A piacvezető szerep napról napra kihívást jelent. A mi módszerünk: A gyártást magunk végezzük – ez tükröződik a nagyon magas minőségben. Így a szerszám- és gépgyártást ugyanúgy megtalálja nálunk, mint az acélfeldolgozást. Az acéllemez- és rozsdamentes acél, illetve műanyag fixvillákat rosenfeldi székhelyünkön gyártjuk. Ugyanez vonatkozik a kerekekre is, amelyek gyártását és összeszerelését teljesen automatizált gyártósoron a helyszínen végezzük.

Van még további kérdés? Szívesen segít Önnek a személyes kapcsolattartója is a termékválasztás során.

Fontos információ CAD felhasználók

Újraindítottuk weboldalunkat!
Ha korábban regisztrált a CAD-fájlok letöltésére,
jelszót kell megadnia, hogy hozzáférhessen ezekhez a fájlokhoz az új weboldalon.

Jelszó hozzárendeléshez
×