A Blickle vállalatról

Kerekek és görgők 1953 óta családi kézben

Egy kisipari üzemből a világ egyik vezető kerék- és görgőgyártójává - ez a cégünk által befutott pálya. 1953 óta törekszünk arra, hogy a legjobb kereket és a legjobb görgőt fejlesszük ki minden felhasználási célra. Jó ötletekkel, magas szintű innovációval, valamint az anyagok és a technika terén felhalmozott szakértelemmel állandóan azon dolgozunk, hogy az igényeket kielégítsük. A Blickle egyesíti a hagyományt és az újító szellemet - családi vállalkozás, amely ismeri a gyökereit, ugyanakkor világszerte kiterjedő hálózattal rendelkezik.

Globális jelenlét

Mozgásban tartjuk a világot. Az egész világon nagy súlyt fektetünk a jelenlétünkre, valamint a jó és gyors ügyfélszolgálatra. A helyszínen rendelkezésére állunk.

Made by Blickle

A gyártást és fejlesztést mi magunk végezzük - a kezdetektől fogva. Így teljes ellenőrzést gyakorlunk a minőség és a szállítási határidők felett, környezetkímélő módon végezhetjük a gyártást, ugyanakkor gyorsan és rugalmasan reagálhatunk az ügyfelek és a piac igényeire. Ez a sikerünk alapja.

Polyurethan-Gießen 

Why Blickle

Aki vezető szerepet akar betölteni a piacon, annak folyamatosan fejlődnie kell. És mi a legjobbak akarunk lenni. Önért. Az Ön sikeréért. Megoldást kínáló partner, szolgáltató és sikertényező szeretnénk lenni az Ön számára.


Kundenservice bei Blickle 

Blickle vállalati film

Feltalálhatjuk újra a kereket?

A Blickle-nél minden nap újra teljesítjük feladatainkat.

Evenimente și târguri

Participăm la târguri din toată lumea pentru a ne prezenta produsele și a ne întâlni cu publicul. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim la unul dintre standurile noastre!
LogiMAT 2024
Messepiazza Leinfelden-Echterdingen Germany
Stuttgart, DE
Pavilon:  10 Stand: G11
Hannover Messe 2024
Messegelände, Hermes Allee
Hannover, DE
Pavilon: 004 Stand: C16

Blickle hírek

Legyen szó új termékekről, felhasználási területekről vagy általános információkról - a Blickle állandóan mozgásban van. A vállalatról szóló legfrissebb információkat itt találja.
A Blickle pozitívan tekint a jövőbe.

70 éves a mobilitás otthona

A Blickle Räder+Rollen ünnepli 70. születésnapját.

Különböző teszkocsi bemutatója az Élményközpontban

Megnyílt az új Blickle Élményközpont

Az új Blickle irodaház hivatalos felavatása egyben a Blickle Élményközpont megnyitását is jelentette.