A Blickle vállalatról

Kerekek és görgők 1953 óta családi kézben

Egy kisipari üzemből a világ egyik vezető kerék- és görgőgyártójává - ez a cégünk által befutott pálya. 1953 óta törekszünk arra, hogy a legjobb kereket és a legjobb görgőt fejlesszük ki minden felhasználási célra. Jó ötletekkel, magas szintű innovációval, valamint az anyagok és a technika terén felhalmozott szakértelemmel állandóan azon dolgozunk, hogy az igényeket kielégítsük. A Blickle egyesíti a hagyományt és az újító szellemet - családi vállalkozás, amely ismeri a gyökereit, ugyanakkor világszerte kiterjedő hálózattal rendelkezik.

Globális jelenlét

Mozgásban tartjuk a világot. Az egész világon nagy súlyt fektetünk a jelenlétünkre, valamint a jó és gyors ügyfélszolgálatra. A helyszínen rendelkezésére állunk.

Made by Blickle

A gyártást és fejlesztést mi magunk végezzük - a kezdetektől fogva. Így teljes ellenőrzést gyakorlunk a minőség és a szállítási határidők felett, környezetkímélő módon végezhetjük a gyártást, ugyanakkor gyorsan és rugalmasan reagálhatunk az ügyfelek és a piac igényeire. Ez a sikerünk alapja.

Poliuretán-öntés 

Why Blickle

Aki vezető szerepet akar betölteni a piacon, annak folyamatosan fejlődnie kell. És mi a legjobbak akarunk lenni. Önért. Az Ön sikeréért. Megoldást kínáló partner, szolgáltató és sikertényező szeretnénk lenni az Ön számára.


Ügyfélszolgálat a Blickle-nél 

Blickle vállalati film

Feltalálhatjuk újra a kereket?

A Blickle-nél minden nap újra teljesítjük feladatainkat.

Blickle hírek

Legyen szó új termékekről, felhasználási területekről vagy általános információkról - a Blickle állandóan mozgásban van. A vállalatról szóló legfrissebb információkat itt találja.
A Blickle pozitívan tekint a jövőbe.

70 éves a mobilitás otthona

A Blickle Räder+Rollen ünnepli 70. születésnapját.

Különböző teszkocsi bemutatója az Élményközpontban

Megnyílt az új Blickle Élményközpont

Az új Blickle irodaház hivatalos felavatása egyben a Blickle Élményközpont megnyitását is jelentette.