Jövőkép

To be the best wheel and castor manufacturer to work with.

A legjobb termék

Kerekek, görgők és mobilitási rendszerek gyártójaként a „Made in Germany” minőséget képviseljük, és önmagunkat az iparágunk minőségi és innovációs vezetőjének tekintjük. Termékeink felhasználóbarátságuknak, megbízhatóságuknak és tartósságuknak köszönhetően maximális hatékonyságot és biztonságos befektetést kínálnak ügyfeleinknek. A termékfejlesztés, gyártás és minőségirányítás terén következetesen és maximálisan ezeket az elveket követjük. A legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, és termékpalettánk folyamatos továbbfejlesztésével és optimalizálásával az összes piaci igénynek megfelelő kerék- és görgőmegoldásokat hozunk létre.

A lehető legjobb szolgáltatás

Ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást kívánjuk nyújtani. Az ügyfélbarátság a vezérelvünk. Akár személyesen, akár digitálisan, a Blickle világszerte ügyfelei rendelkezésére áll. Családi vállalkozásként a modern digitális kommunikációban is hangsúlyt helyezünk a személyes ügyfélszolgálatra. Ügyfeleinket világszerte szakképzett személyes kapcsolattartók látják el tanácsokkal és nyújtanak nekik támogatást - gyorsan, hozzáértően, megbízhatóan és barátságosan. A magas szintű termékelérhetőség és szállítási teljesítmény mellett a legjobb szolgáltatást biztosítják ügyfeleink számára.

A legjobb megoldás

Célunk, hogy minden alkalmazáshoz megtaláljuk a legjobb megoldást. Ha a több mint 30 000 kereket és görgőt tartalmazó alapprogramunkban nem szerepel megfelelő termék, ügyfélspecifikus megoldást dolgozunk ki. Akár új, akár testreszabott fejlesztésről van szó - rendkívül motivált, tapasztalt és műszakilag szakértő munkatársaink számára fontos motiváció és követelmény, hogy megvalósítsák az optimális megoldást minden ügyfél szállítási igényeinek megfelelően.

A legjobb partner

Családi irányítású, globális vállalatként a Blickle tudatában van a környezettel szembeni felelősségének. Elégedett ügyfeleket és munkatársakat szeretnénk, és elkötelezettek vagyunk társadalmi felelősségvállalásunk mellett a rosenfeldi központunkban és a nemzetközi telephelyeinken. A fenntarthatóság központi szerepet játszik számunkra - úgy cselekszünk, hogy védjük a környezetet, és munkatársaink továbbfejlődése pozitív és modern környezetben történhessen. Modern szervezetként dinamikusan alkalmazkodunk a változó körülményekhez. Ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal és munkatársainkkal való kapcsolattartásunkat a méltányosság, a lojalitás, a tisztelet és a bizalom határozza meg. A Blickle hosszú távú partnerkapcsolatot képvisel ügyfeleivel, beszállítóival és munkatársaival, és üzleti tevékenységének középpontjába az ügyfélelégedettséget és a jövő irányában történő orientációt helyezi.

Küldetésünk

Ügyfeleinkkel partnerként együttműködve kiváló minőségű, tartós, felhasználóbarát és innovatív kerék- és görgőmegoldásokat fejlesztünk és állítunk elő annak érdekében, hogy az emberek világszerte biztonságosan, hatékonyan és ergonómikusan mozgathassanak mindenféle árut, gépet és szállítási rendszert.