Blickle termékek

Találja meg a megfelelő terméket - a szabványos megoldástól a egyedi gyártású termékekig

A különböző méretű és anyagú 30 000 alapterméket mellett kb. 40%-ban ügyfélspecifikus, egyedi megoldásokat gyártunk. Ez a kínálat naponta átlagosan kb. 10 új megoldással bővül. Célünk egyszerű: minden felhasználási területre a legjobb kerék és a legjobb görgő kifejlesztése.

Termékkereső

A termékkeresővel néhány lépésben egyszerűen és gyorsan megtalálhatja a megfelelő Blickle-terméket. Ez a praktikus és jól strukturált keresőeszköz számos szűrőt kínál, amelyek segítségével könnyen megtalálhatja a szükséges terméket. Az összes keresési eredmény részletes információkat tartalmaz, például a termékadatlapokat, CAD-adatokat és szemléltető ábrákat. A termékeket online össze is lehet hasonlítani.
Kerék- és görgősorozatok

Kerék- és görgősorozatok

Válassza ki a megfelelő megoldást a több mint 30 000 termék közül!
Egyedi kivitelek
A Blickle egyedi kivitelei
Nem talált semmit a széleskörű alapprogramunkban? Számos egyedi megoldást is megvalósítunk. A szabványos termékek méretének egyszerű módosításától kezdve a bonyolult, ügyfélspecifikus termékek létrehozásáig - közös munkával biztosan megtaláljuk a megfelelő megoldást. Kattintson ide, és tekintse meg az általunk az ügyfelek számára fejlesztett termékek közül néhányat.

A Blickle kerekek és görgők alkalmazási területei

Az intralogisztikától, a gép- és berendezésgyártástól és szállítástechnikától a mobil készülékeken és műszerkocsikon át a higiénia, egészségügy és tervezés területén megvalósított alkalmazásokig - a Blickle kerekek és görgők szinte minden szakterületen biztosítják a mobilitást. Több évtizedes tapasztalatunknak és a legkülönbözőbb piacok ismeretének köszönhetően egyedi megoldások széles portfólióját hoztuk létre. Ez azt jelenti, hogy minden alkalmazási területre és minden környezetbe megtaláljuk a megfelelő terméket.

Online katalógusok
Lapozza át online teljes katalógusunkat és egyéb prospektusainkat, és tudjon meg mindent a Blickle termékeiről!

Termékvideók

Hogyan működik tulajdonképpen egy Central Stop? Vagy mi történik a biztonsági fék működtetésekor? Ezeket és a Blickle termékek egyéb műszaki tulajdonságait és különleges jellemzőit termékvideóinkban ismertetjük és szemléltetjük.

Sikertörténetek

Tekintsen meg néhány sikertörténetet és innovációt, amelyeket ügyfeleink számára valósítottunk meg. Az ügyfélspecifikus megoldások és a standard termékkínálatunkból származó termékek számos iparágban kínálnak megoldásokat egyedi alkalmazásokhoz.

Fontos információ CAD felhasználók

Újraindítottuk weboldalunkat!
Ha korábban regisztrált a CAD-fájlok letöltésére,
jelszót kell megadnia, hogy hozzáférhessen ezekhez a fájlokhoz az új weboldalon.

Jelszó hozzárendeléshez
×