Műhelykocsik

Mobil tárolómegoldás szerszámokhoz

Számos műhely mindennapjaiban a szerszámok megfelelő elrendezéséhez és rugalmas használatához nélkülözhetetlen - a műhelykocsi. Mobil tárolómegoldásként mindenféle szerszámhoz és eszközhöz használható. A kiváló minőségű görgőkkel felszerelt kocsi könnyen átmozgatható bárhová, ahol éppen munkát végeznek.

Ezen a területen az ergonómia a központi téma, ha műhelykocsik használatáról van szó. Gépek szerelésekor és a műhelyekben történő munkavégzéskor folyamatosan kell nehéz szerszámalkatrészeket mozgatni - ami gyakran nagy távolságokkal és a szerelőszemélyzet nagy erőkifejtésével jár együtt. Mindkettő csökkentése és ezáltal a hatékonyság és az ergonómia növelése érdekében ezeknek megfelelő, könnyen futó görgőkkel szerelt műhelykocsikra van szükség.

A kerekek és görgők műhelykocsikon történő alkalmazására ezért a standard tömörgumi futófelület-anyag vált be. A VPP és a V sorozatban alkalmazott puha futófelület nagyobb terhelés esetén is garantálja a nagyon halk futást és a magas menetkomfortot. A könnyű gördülés és az ergonómia iránti legmagasabb követelményekhez a POEV sorozat a legalkalmasabb, amelyet a különösen kiváló minőségű „Blickle EasyRoll” elasztikus tömörgumi futófelületének köszönhetően gyakran használnak műhelykocsikhoz. Ennek az előnye elsősorban abból fakad, hogy a kerék a nagyon magas menetkomfort mellett különösen alacsony gördülési ellenállással rendelkezik, ezáltal lehetővé teszi a felhasználó számára az ergonomikusabb és erőkímélőbb munkát.

Fontos információ CAD felhasználók

Újraindítottuk weboldalunkat!
Ha korábban regisztrált a CAD-fájlok letöltésére,
jelszót kell megadnia, hogy hozzáférhessen ezekhez a fájlokhoz az új weboldalon.

Jelszó hozzárendeléshez
×