Sikertörténetek

Sikeresen megvalósított alkalmazási esetek

Itt megtudhatja, hogy a Blickle milyen sikereket és innovációkat valósított már meg ügyfelei számára. Függetlenül attól, hogy ügyfélspecifikus különleges megoldásokról vagy az alapprogramunkban szereplő termékekről van szó, mindkét esetben alkalmazásspecifikus megoldásokat kapnak ügyfeleink a legkülönbözőbb szakterületeken.
Vontatótargoncás szerelvény

Intralogisztika

A Blickle kerekeit és görgőit gyakran használják az intralogisztikában. Ismerje meg, milyen projekteket valósítottak meg sikeresen a Blickle szakértői az intralogisztikai alkalmazások terén!
Szállítószalag

Anyagmozgatási technika

A Blickle szakértői már számos, a kerekekkel és görgőkkel kapcsolatos, ügyfélspecifikus követelményt teljesítettek a továbbítástechnikában. Tudjon meg többet erről a következő sikertörténeteinkből!
Berendezés

Gép- és berendezésgyártás

A Blickle kerekei és görgői a legkülönfélébb gépekben és berendezésekben megtalálhatók. Az alábbi sikertörténetekben néhány példát olvashat a gép- és berendezésgyártás területén sikeresen megvalósított projektekről!
Élelmiszergyártás

Higiénia / gyógyászat / formatervezés

A higiéniai területen a kerekeknek és görgőknek nagyon eltérő követelményeknek kell megfelelniük. A sikertörténetekben elolvasható, hogy mely követelmények ezek, és hogy a Blickle szakértői miként tudták ezen a területen sikeresen megvalósítani a projekteket!
Flightcase

Mobil készülékek és műszerek

Számos készülék és berendezés mozgatható a Blickle kerekekkel. Olvasson többet az ezen az alkalmazási területen már sikeresen végrehajtott projektekről.

Fontos információ CAD felhasználók

Újraindítottuk weboldalunkat!
Ha korábban regisztrált a CAD-fájlok letöltésére,
jelszót kell megadnia, hogy hozzáférhessen ezekhez a fájlokhoz az új weboldalon.

Jelszó hozzárendeléshez
×