Az ErgoMove 1000 lenyűgöz egy különleges szállítási rendszerrel

Erőteljes a vitaminkocsin

Az ügyfél

A WDW Waagen- und Dosiertechnik GmbH, amelynek székhelye az alsó-szászországi Vechta városában található, 1995 óta fejleszt egyedi megoldásokat a mérleg- és adagolástechnika, a mintavételezés és a speciális gépgyártás területén. Az alkatrészeket, gépeket és rendszereket elsősorban az ömlesztett anyagok iparában használják.


A kihívás

Kihívást jelentő feladat volt: A WDW egy speciális szállítási megoldást fejlesztett ki az összetevők biztonságos és gyors mérlegelésére egy élelmiszeripari ügyfél számára. A több mint 500 kilogrammos súlyokat pontosan kellett mozgatni egy sínrendszeren. A vitaminkocsit egy Pater Noster rendszerrel kombinálva használták.


A mi megoldásunk

ErgoMove 1000Az ergonomikus szállítás érdekében a WDW illetékesei a Blickle ErgoMove 1000 elektromos hajtásrendszer mellett döntöttek, amely akár 1000 kilogrammos terhek szállítására is alkalmas. „A Blickle által bemutatott görgők gyorsan bevetésre kerültek. A nagy teherbírásuk miatt ideális választásnak bizonyultak ehhez a projekthez” - magyarázza Hendrik Wolking, a WDW Waagen- und Dosiertechnik GmbH ügyvezető igazgatója. De nem csak a robusztusság volt az, ami lenyűgözött. „A beépített motorral és elektromechanikus rögzítőfékkel ellátott görgők nagyon pontosan szabályozhatók, ami rendkívül pontos haladási utakat tesz lehetővé, és a WDW Dosing Jet páratlan irányítást biztosít az ügyfél számára” - teszi hozzá Wolking.

A WDW az ErgoMove görgők további előnyét abban látja, hogy zökkenőmentesen integrálódnak a teljes rendszer vezérlésébe. „Vezérlőmérnökeink dicsérték azt a zökkenőmentes folyamatot, amelynek során a görgőket a CANopen buszrendszer segítségével egyszerűen és hatékonyan lehetett integrálni a meglévő vezérlési koncepcióba” - mondja Hendrik Wolking. Az ErgoMove teljesen meggyőzte a WDW-t. „A Blickle görgők melletti döntés sok szempontból kifizetődő volt számunkra, és a jövőbeni projektek számára is mércét jelent. A teljesítmény, a pontosság és az integrálhatóság kombinációja megkülönbözteti őket más görgőtechnológiáktól, és igazi játékmegváltóvá teszi őket számunkra, mint gépgyártó számára” - foglalja össze az ügyvezető igazgató.

Fontos információ CAD felhasználók

Újraindítottuk weboldalunkat!
Ha korábban regisztrált a CAD-fájlok letöltésére,
jelszót kell megadnia, hogy hozzáférhessen ezekhez a fájlokhoz az új weboldalon.

Jelszó hozzárendeléshez
×