Az ErgoMove optimalizálja a folyamatokat a NYÁK-iparban

Elektromos meghajtással felszerelt szállító kocsi

Az ügyfél

A katalóniai székhelyű Indubond vezető gyártója a NYÁK-ipar számára szabadalmaztatott gépeknek. Termékpalettáján többrétegű présgépek, ragasztó- és regisztergépek szerepelnek.


A kihívás

A Blickle elektromos meghajtórendszerének telepítése előtt az Indubond gépek gyártása logisztikai kihívást jelentett. Az alkalmazottaknak kézzel kellett mozgatniuk a nehéz anyag- és szerszámszállító kocsikat, ami biztonsági kockázatokat és nem hatékony működési folyamatokat okozott. A hatékony és biztonságos folyamatok azonban elengedhetetlenek a NYÁK-iparban a magas minőség és termelékenység biztosításához.


A mi megoldásunk

ErgoMove 1000Az ErgoMove 1000 elektromos meghajtórendszer bevezetése az Indubondnál nagy sikert aratott: a mechanikai testreszabás és a telepítés zökkenőmentesen zajlott. Különösen a szerszámok be- és kirakodása vált sokkal egyszerűbbé, ergonomikusabbá és biztonságosabbá az alkalmazottak számára. A belső anyagszállítás egésze is jelentősen optimalizálódott. Az ügyfelet különösen a meghajtórendszer technológiája, a holtfék, valamint a cserélhető akkumulátorok könnyű kezelhetősége és költséghatékonysága nyűgözte le.

Fontos információ CAD felhasználók

Újraindítottuk weboldalunkat!
Ha korábban regisztrált a CAD-fájlok letöltésére,
jelszót kell megadnia, hogy hozzáférhessen ezekhez a fájlokhoz az új weboldalon.

Jelszó hozzárendeléshez
×