Könnyű és stabil – nagy terhelés esetén is

Nagy teherbírású forgóvillás görgő LH-POTH 125K-890621

Az ügyfél

... zakértő a műanyag-feldolgozás területén, és ablakok, ajtók és redőnyök műanyagprofil-rendszerei, valamint műanyag-lemezek világszerte vezető szállítója, németországi székhellyel. A vállalkozás a termékeit közel 40 helyen értékesíti, világszerte több, mint 5 600 alkalmazottal.

A kihívás

Az üvegajtókhoz való profilok előállítása során az ügyfél a termékeit az üzemen belül profilszállító kocsikkal szállítja, amelyek közül kettőt-kettőt villástargoncák mozgatnak, vagy más vontatóeszközök vontatnak. A vontatmányok hosszú utakat tesznek meg az ipari padlón akár óránként nyolc kilométeres sebességgel.

Eddig a szállítókocsik négy, temperöntvény-villába szerelt öntvénykeréken mozogtak, amelyeket egy versenytárs szállított. Ezek a görgők rendszeresen okoztak problémákat a kerekek törései miatt, amelyeknél nem csak a szállítókocsi, hanem a padló is megsérült.

A balesetveszély és más károsodások csökkentése érdekében az ügyfél olyan görgőket keresett, amelyek jobban megfelelnek ehhez az alkalmazáshoz, a beszerzési költségeik azonban nem haladják meg az előző termékét. Ennek során a könnyű futás és a hosszabb állásidőkre való alkalmasság is a követelményprofil része volt.


A mi megoldásunk

Nagy teherbírású forgóvillás görgő LH-POTH 125K-890621

Az összes követelmény optimális teljesítése érdekében kiterjedt menetteszteket hajtottak végre az LH sorozatú nagy teherbírású villa alkalmazásával, különböző Blickle keréksorozatokkal kombinálva. A költségeket figyelembe véve a Blickle a POTH sorozat egy optimalizált változatát fejlesztette ki, megerősített poliamid felnivel, nagyobb golyóscsapággyal, valamint egy fröccsöntött, 98 Shore A keménységű poliuretán-futófelülettel.

Az edzett csapágycsészékkel rendelkező LH sorozatú, robusztus nagy teherbírású villa teszi teljessé az optimális görgőt. A talplemez megfelelő furatosztásával, az ügyfél számára végzett átszerelés problémamentesen és többletköltségek nélkül lehetséges.

Az eddig használt öntvénygörgőhöz képest a Blickle LH-POTH megoldása könnyebb futást biztosít, sokkal padlókímélőbb, és az az előnye is megvan, hogy haladás közben a zajképződés jelentősen alacsonyabb.


Az eredmény

Az LH-POTH sorozatú megerősített, nagy teherbírású Blickle görgők alkalmazásával az ügyfél jelentős költségmegtakarítást ér el a görgők jóval kisebb kopása, az alacsonyabb következményes költségek és a padlójavítási munkálatok elmaradása révén. Emellett az ergonómia is jelentősen javult.


Műszaki információk és termékelőnyök LH-POTH 125K-890621

  • Megerősített poliamid felni, nagyobb golyóscsapágy, speciális keménységű futófelület
  • A talplemez megfelelő furatosztása lehetővé teszi az egyszerű átépítést a régiről az új verzióra
  • Alacsonyabb zajszint az előző görgőhöz képest
  • A kopás csökkenése
  • Jobb ergonómia

Fontos információ CAD felhasználók

Újraindítottuk weboldalunkat!
Ha korábban regisztrált a CAD-fájlok letöltésére,
jelszót kell megadnia, hogy hozzáférhessen ezekhez a fájlokhoz az új weboldalon.

Jelszó hozzárendeléshez
×