Blickle Academy

A „Moving Forward” szlogen jegyében a Blickle bejelenti a Blickle Academy megalapítását.

A Blickle Academy égisze alatt a jövőben a Blickle Csoport valamennyi személyzeti, fejlesztési és továbbképzési intézkedése összpontosulni fog. Így a Blickle Academy képzési szolgáltatóként fog működni a Blickle összes alkalmazottja és nemzetközi értékesítési partnereink számára.

Az elkövetkező hónapokban és években a Blickle Academy fokozatosan ki fog épülni, az elérhető képzések és egyéni továbbképzések köre fokozatosan bővülni fog.

Az új igazgatósági épületben található képzési és szemináriumi helyiségeken, valamint a Blickle Élményközponton kívül további modern helyiségeket is kialakítanak a Blickle Academy számára 2024 elején, az igazgatóság egykori fogadóterében. Ezekben kreatív, képzési és szemináriumi helyiségek lesznek, amelyek alkalmasak a személyes jellegű képzésre és videokonferenciákra, valamint a webalapú képzésre és a koncentrált tanulásra.

A Blickle Academyval azt a célt szolgáljuk, hogy közösen segítsük munkatársainkat a fejlődésben és egyben a vállalatunk szakértelmét fejlesszük, a Moving forward mottó jegyében. Ezért mindig a Blickle jövőképét tartjuk szem előtt: To be the best wheel and castor manufacturer to work with.

A célokról és tevékenységi területekről szóló részletesebb információkért kérjük, töltse le a Blickle Academy PDF szórólapját itt.