Blickle Japán

Új leányvállalatunk Oszakában 

Az elmúlt 28 év során a Nikkai KMO Co., Ltd. nagy elkötelezettséggel és odaadással képviselte sikeresen a Blickle márkát Japánban. Átfogó tárgyalásokat követően most közösen úgy döntöttünk, hogy a Nikkai kerekekkel és görgőkkel foglalkozó üzletága egy új független kereskedelmi vállalatként működjön tovább. Ezért örömmel mutatjuk be Önöknek a Blickle Japan Wheels and Casters Corp. Ltd.-t, amelynek székhelye Oszakában található.

Ez a stratégiai döntés nem jár személyi változásokkal a Blickle ügyfelei számára. Okamoto úr, a Nikkai ügyvezető igazgatója továbbra is ugyanolyan gondossággal fog kezelni minden ajánlatkérést és problémát, de most már az újonnan alapított oszakai Blickle leányvállalat ügyvezetőjeként.

Ezzel a lépéssel az Európában, Észak-Amerikában, Ausztráliában és Ázsiában jelenlévő nemzetközi értékesítési vállalataink számát 21-re bővítettük. Az új megállapodással nagyra becsült japán ügyfeleink rövidebb szállítási határidőkre számíthatnak, miközben továbbra is részesülnek a Blickle, a kerék- és görgőipar világelső vállalatának műszaki szakértelméből.