A Blickle weboldala új külsővel mutatkozik be

Új üzlet. Új termékkereső. Új dizájn.

Az új oldal legfontosabb eleme az újonnan kialakított webáruház. Néhány másodperccel a regisztrálás után már kezdhet is vásárolni - akár hétvégén vagy ünnepnapokon is. Élő lekérdezésünknek köszönhetően mindig tájékoztatást kap arról, hogy mely termékek állnak rendelkezésre. A 24 000 termék közül általában több mint 8 000 termék egy napon belül, további 12 000 termék 1-3 napon belül szállításra kész Európa-szerte. További előny az Ön számára – A webáruházi megrendeléseknél 500 € felett nem számítunk fel szállítási költséget. Természetesen az új webáruházban is érvényesek a szokásos, egyéni kondíciók. A webáruházba történő belépéssel Ön jogosulttá válik az összes termék CAD-fájljának különböző formátumú letöltésére. A webáruház eddigi felhasználóit arra kérjük, hogy a megváltozott technológiai háttér miatt adják meg itt újra a jelszavukat. A felhasználói fiókját természetesen átvettük az új rendszerbe.

A Blickle új weboldala nem csak új külsőt és arculatot kapott, hanem felhasználóbarátabbá is vált. Az új oldalon minden felhasználó megtalálja azt, amit keres. Akár az újjá alakított szállítási programról, a javított keresési funkcionalitásról vagy az újratervezett termékkeresőről – van szó – a megfelelő termékhez vezető út gyors és egyszerű.

A termékkeresőben három különböző belépési lehetőség áll rendelkezésre - a terméktípus, a terméksorozat vagy a felhasználási körülmények szerint. Következő lépésként a bal oldali navigációs sávban számos szűrési lehetőség áll rendelkezésre - egy saját teherbírás-számoló kalkulátorral együtt – a választék további finomításáh.

Az újonnan kialakított kerék- és görgősorozatok (korábbi szállítási program) részletes információkat és leírásokat tartalmaznak az egyes katalógusfejezetekről és az azokban szereplő sorozatokról. Az adott alaptermékek táblázatos formában tekinthetők meg a terméktípus és a rögzítés típusa szerint tagolva, és onnan közvetlenül tovább lehet ugrani a megfelelő kerekekhez és görgőkhöz. Ez a fejezet a megfelelő hely azok számára, akik áttekintést szeretnének kapni a Blickle termékek változatosságáról.

Az alkalmazási terület is fontosabb szerepet kapott a Blickle új weboldalán. A kerekek és görgők különböző alkalmazási területeit és részletes magyarázatokkal ellátott konkrét példák mélyítik el. A sikertörténetek azt is megmutatják, hogy hogyan és hol használják a Blickle kerekeit és görgőit az adott alkalmazások egyikében.

További újítás a részletes szakmai tanácsadó. Ez már nem csupán önálló PDF-fájlok formájában áll rendelkezésre, hanem teljes mértékben beépült a weboldalba is. Mindenképpen érdemes bepillantani a kerekek és görgők világának nagy kézikönyvébe!

A CAD-fájlok már nem csak a terméknél tölthetők le, hanem az új oldalon a központi CAD-letöltő szolgáltatáson keresztül is. Itt lehetőség van arra, hogy gyorsan és ingyenes számítógépére mentse bármely termék CAD rajzát öt különböző formátumban. Még nem rendelkezik hozzáféréssel? – Itt regisztráljon.

Az összes funkció elérhető okostelefonon vagy táblagépen is, így a weboldal teljes mértékben használható útközben is.

Az új weboldal a legújabb technológián alapul, és így megfelel a biztonság és teljesítmény iránti legmagasabb követelményeknek. Így már semmi sem akadályozza a gyors és megbízható böngészést a Blickle weboldalán.