G16 - Megérkezett az új teljes katalógus

635 oldalnyi kerék és görgő minden felhasználási célra

Az új teljes katalógusban xxx oldalon mindenki megtalálja saját felhasználási céljára a megfelelő kereket vagy görgőt. A 17 új keréksorozattal és a 74 új görgősorozattal a termékek száma ismét jelentősen megnőtt az előző katalógushoz képest. A G16 katalógus 30 000 terméket tartalmaz kb. 635 oldalon. Nem csak a POTHS, ALB és POBS sorozatokat vettük fel alapprogramunkba, hanem az olyan újdonságokat is, mint a műanyag villás görgőt, a FLOW-t vagy a Vulkollan® poliuretán futófelületű kerekeket. A kiterjedt emelőgörgő-program is helyet kapott az új katalógusban.

Mivel az antisztatikus és elektromosan vezetőképes kerekek és görgők jelentősége egyértelműen megnőtt az elmúlt években, az új Blickle katalógusban új fejezetet („Antisztatikus és elektromosan vezetőképes kerekek”) hoztunk létre ehhez az alkalmazási területhez. A nagy teherbírású görgők területén is újdonságokról számolhatunk be: Az LSD-GSPO 500 PR nagy teherbírású görgő kivételes, 30 000 kilogramm teherbírásával tűnik ki.
Ön a gyártásbiztonság témájával foglalkozik a termelésben? Ezen a téren is hasznos újdonsággal szolgálhatunk. Ugyanis felvettük az alapprogramba a Blickle FS-lábvédőjét a különböző villasorozatokhoz.

Az alaptermékek mellett az egyedi megoldások fejezete is lényegesen több helyet kapott az új katalógusban. Itt átfogó áttekintést adunk a gyakran igényelt egyedi kivitelekről, fék- és rögzítőrendszerekről vagy kerék-párokról. Az ErgoMove sorozatú modulárisan felépített elektromos hajtásrendszereink is bemutatásra kerülnek. Ha fontos Önnek a munkahelyi ergonómia is, és szívén viseli a munkatársai egészségét, mindenképpen megéri egy pillantást vetni ezekre az oldalakra.

Ha továbbra sem találja meg azt, amit keresett ebben az átfogó alapprogramban, tervezőink szívesen dolgoznak Önnel közösen az egyedi megoldás kifejlesztésén. A már megvalósított egyedi kivitelek áttekintése itt található online is - vagy tudassa velünk közvetlenül is az igényeit a Kapcsolatfelvételi űrlap segítségével.

Fontos információ CAD felhasználók

Újraindítottuk weboldalunkat!
Ha korábban regisztrált a CAD-fájlok letöltésére,
jelszót kell megadnia, hogy hozzáférhessen ezekhez a fájlokhoz az új weboldalon.

Jelszó hozzárendeléshez
×