Szállítókocsik a tűzoltóság számára

Időben a helyszínen a Blickle görgőknek köszönhetően

A tűzoltóságot manapság nemcsak tűz leküzdésére használják világszerte, hanem balesetek vagy súlyos időjárási események esetén is. Ennek megfelelően sokoldalú az a felszerelés, amelyre a tűzoltóságoknak mentés során szükségük van. Függetlenül attól, hogy légzőkészülékekről, oltóvíz-ellátó berendezésekről vagy hordozható fecskendőkről van szó - a görgős kocsikra vagy görgős konténerekre szerelt kerekek és görgők biztosítják, hogy a felszerelés gyorsan és megbízhatóan jusson a felhasználás helyszínére. Ezenkívül a speciális tűzoltókocsik lehetővé teszik az eszközök nagyon egyszerű berakodását a járműbe egy rámpa segítségével.

A járműben található berendezések sokféleségének megfelelően a különböző görgős kocsik széles választéka is rendelkezésre áll. A kerekekkel és görgőkkel szemben támasztott követelmények azonban lényegében azonosak. A kocsi egyszerű futása, valamint egyszerű és intuitív kezelése lényeges alapkövetelmény. A használt kerekek és görgők robusztus felépítésének garantálnia kell a kocsi állandó működését, legfőképpen veszélyes helyzetekben. Ezenkívül biztonsági okokból gyakran írnak elő biztonsági fékkel rendelkező görgőket a tűzoltókocsik számára. A biztonsági fék biztosítja, hogy a kocsi csak akkor mozogjon, ha egy személy üzemelteti.

A Blickle termékportfólió a lehető legjobb minőségű, különböző forgó- és fixvillás görgőket foglalja magában, amelyek a legjobban megfelelnek a tűzoltóautókra vonatkozó biztonsági követelményeknek. Így a biztonsági fékkel felszerelt forgóvillás görgők irányrögzítővel is kaphatók az alapprogramban. A felhasználók számára nyújtott előnyök egyszerűek és rendkívül praktikusak. Annak érdekében, hogy a kocsikat billenés és beékelődés nélkül lehessen a sínrendszeren keresztül a járműbe vezetni, az előzőleg szabadon elforgatható forgóvillás görgőket az irányrögzítővel rögzítik a működtetőkarhoz és így a kocsi egyszerűen elhelyezhető a járműben. Ezenkívül a kiváló minőségű elasztikus tömörgumi vagy poliuretán futófelületek lehetővé teszik a kocsi nagyon erőkímélő mozgatását.

Fontos információ CAD felhasználók

Újraindítottuk weboldalunkat!
Ha korábban regisztrált a CAD-fájlok letöltésére,
jelszót kell megadnia, hogy hozzáférhessen ezekhez a fájlokhoz az új weboldalon.

Jelszó hozzárendeléshez
×