Rozsdamentes görgők kültéri konyhákhoz

Görgők POTH kerékkel: LEXR-POTH 125XKF-FI-AS-957554

Az ügyfél

... kültéri konyhák gyártója. A vállalkozás koncepcióját a kiváló minőségű, időjárásálló, nemesacélból készült konyhák adják, amelyek egész évben a szabadban állnak. Az összes konyhai modult és alkatrészt az ipari gyártás és a kézi munka kombinációjával állítják elő. A cég központja és gyártóüzeme Kelet-Vesztfáliában található. Az értékesítés konyhai kereskedéseken keresztül történik.


A kihívás

Az alapfelszerelésben a kültéri konyhák merev lábakkal rendelkeznek. Mivel azonban számos ügyfél rugalmas elhelyezést szeretne, a konyhai modulok opcionálisan görgőkkel is kaphatók. Ezért a teljes görgőkonstrukciónak alkalmasnak kell lennie nedves körülmények között és széles hőmérsékleti tartományban történő használatra.

Eddig a vállalat egy versenytársunk görgőit használta, amelyek alapját alufelni képezte. Azonban az időjárás hatása gyorsan korrózióhoz vezetett: Ez vizuálisan az alumínium kivirágzásán volt észrevehető. Emellett a görgők a nehezen járó rögzítőkar révén sem tettek eleget a konyhagyártó igényeinek.

Az ügyfél korrózióálló görgőt kívánt tőlünk, könnyen működtethető rögzítőkarral és védett csapággyal. Ennek célja, hogy a behatoló esővíz fagy közben ne károsítsa a kerékfedő tárcsát. Ezenkívül az ügyfél a logóját is szerette volna elhelyezni a kerékfedő tárcsán.


A mi megoldásunk

LEXR-POTH 125XKF-FI-AS rozsdamentes görgő LEXR-POTH 125XKF-AS rozsdamentes görgő

Ügyfelünknek poliamid felnivel és termoplasztikus poliuretánból készült antisztatikus futófelületű görgőt ajánlottunk. Ehhez az alkalmazáshoz POTH kerékkel és nemesacél kerékfedő tárcsával ellátott görgőt terveztünk. A fedőtárcsára lézerrel gravíroztuk rá az ügyfél logóját. Emellett a görgő kiváló minőségű rozsdamentes villával rendelkezik hátfurattal, rozsdamentes golyóscsapággyal és a Blickle könnyen működtethető „stop-fix” kerék- és forgókoszorú-rögzítő fékjével.


Az eredmény

Ügyfelünk egy könnyen mozgatható és időjárásálló prémium görgőt kap, felhasználóbarát FI fékkel. Az antisztatikus futófelület magas szintű biztonságot nyújt a kültéri konyháknál. Eleget tettünk az ügyfél gyors szállítási határidőkkel kapcsolatos igényének, és a logót kiváló minőségben jelenítettük meg. A LEXR-POTH 125XKF-FI-AS-957554 megoldásunkhoz illeszkedik a LEXR-POTH 125XKFAS-957555 fék nélküli forgóvillás görgő is.


Műszaki információk és előnyök: LEXR-POTH 125XKFFI-AS-957554 

Fontos információ CAD felhasználók

Újraindítottuk weboldalunkat!
Ha korábban regisztrált a CAD-fájlok letöltésére,
jelszót kell megadnia, hogy hozzáférhessen ezekhez a fájlokhoz az új weboldalon.

Jelszó hozzárendeléshez
×