A Blickle forgóvillás görgői minden alkalmazáshoz

Minden alkalmazáshoz a megfelelő forgóvillás görgő

Forgóvillás görgők - lehetővé teszik gépek, kocsik vagy készülékek irányítását. Pontosabban ezek olyan görgők, amelyek elfordíthatók a függőleges tengely körül. Ezek a nem forgatható fixvillás görgő párjai, amely csak egyenes irányban tud mozogni. A forgóvillás görgő egy forgóvillából és egy beépített kerékből áll. A villa a legkülönbözőbb méretekben és anyagokból (a műanyagtól az acéllemezen keresztül akár a rozsdamentes acélig) rendelkezésre áll. A Blickle a több mint 60 forgóvilla-sorozatból, valamint a hozzájuk illő több mint 80 standard keréksorozatból optimális forgóvillás görgőt kínál ügyfelei részére az összes alkalmazási területre.

Konkrét terméket keres? Ehhez használja a termékkeresőnket! Szűkítse a választékot különböző szűrőkkel és találja meg a megfelelő forgóvillás görgőt.

Sokszínű termékválaszték a változatok révén

A kocsira szerelt forgóvillás görgők lehetővé teszik az egyszerű irányítást - akár egy helyben is. Ez a nagyfokú mozgékonyság azonban nem mindig a legjobb választás hosszú egyenes szakaszokat magában foglaló alkalmazások esetén, mivel a nyomtartás csökken és a felhasználónak nehezebb a kocsit egyenesen mozgatni. Emiatt a legtöbb kocsit fixvillás görgőkkel is felszerelik. Ha azonban a forgó- és fixvillás görgő tulajdonságait egy görgőben kívánjuk alkalmazni, lehetőség van irányrögzítő felszerelésére is a forgóvillára. Ha a felhasználó működteti ezt, a forgókoszorú forgástengelye blokkolódik és a tulajdonképpeni forgóvillás görgő fixvillás görgővé válik. Az irányrögzítő kioldásakor a forgóvillás görgő ismét elfordíthatóvá válik. Emellett léteznek más változatok is, mint a „stop-top”, „ideal-stop” vagy „stop-fix” rögzítőfék, amelyek a forgókoszorú mellett a kereket is rögzítik. Ez a fajta rögzítés a „central-stop” rögzítőfékkel is lehetséges. Ennek a típusnak a további előnye, hogy egyszerre több görgő fékezhető le. A kocsi így már nem mozgatható és biztonságosan leállítható.

A különböző felhasználási célokra a Blickle forgóvillás görgői különböző rögzítőrendszerekkel is rendelkeznek, pl. talplemez, hátfurat, csap vagy menetes szár.

Forgóvillás görgő „Made in Germany” 

A Blickle forgóvillás görgői a kompromisszummentes minőséget képviselik. A szerszám- és gépgyártástól az acélfeldolgozáson és a műanyagfröccsöntésen át az összeszerelésig. A forgóvilla gyártását magunk végezzük - a kezdetektől fogva. Ugyanez érvényes a forgóvillába beépített kerekekre is. A kiváló minőséget a legmodernebb és automatizált vizsgálóberendezések biztosítják, valamint az első és utolsó darab ellenőrzése és a gyári önellenőrzés.

További kérdése is van? Szívesen segít Önnek a személyes kapcsolattartója is a termékválasztás során.

Fontos információ CAD felhasználók

Újraindítottuk weboldalunkat!
Ha korábban regisztrált a CAD-fájlok letöltésére,
jelszót kell megadnia, hogy hozzáférhessen ezekhez a fájlokhoz az új weboldalon.

Jelszó hozzárendeléshez
×