Orvostechnikai eszközök

Blickle rozsdamentes és műanyag görgők

Az orvostechnikai eszközök mindenütt jelen vannak az összes orvosi területen, mint például a betegápolás, a gondozás vagy a rehabilitáció területén. A nagyon széles alkalmazási spektrumnak való megfelelés érdekében a legkülönbözőbb kivitelű orvostechnikai eszközök léteznek. Számos készülék kerekekkel és görgőkkel van felszerelve, hogy lehetővé tegye a rugalmas és gyors működést.

A mobilitási szempont mellett a pontosan meghatározott, magas szintű biztonsági és teljesítményelőírások azok, amelyek rendkívül fontosak az egészségügyi ágazatban. A forgalomba hozatal előtt minden olyan szabályozási követelményt be kell tartani, amely például a készülék formatervezését, fejlesztését vagy gyártását befolyásolja. A felhasznált kerekek és görgők esetén ez gyakran modern és kiváló minőségű kialakítást, nagy teljesítményű rögzítőrendszert, és könnyen tisztítható felületeket jelent.

A Blickle pontosan ezeket a higiéniai szempontokat teljesíti az alapprogramban kapható nemesacél görgősorozattal. A villáknál használt króm-nikkel acél a korrózió- vagy a hidrolízisálló kerekekkel együtt olyan görgőt alkot, amely megfelel a gyógyászati ipar legmagasabb higiéniai követelményeinek. Ezenfelül a Blickle olyan műanyag görgőket kínál, amelyeknél mind a kerék, mind a villa kiváló minőségű műanyagokból készül. Az egykerekes klasszikus műanyaggörgők mellett (Blickle WAVE, Blickle FLOW) mindenekelőtt a Blickle MOVE műanyag ikergörgő az, amely tiszta megjelenésével és kiváló minőségű felületeivel új mércét jelent a formatervezés területén. Az elismertségnek örvendő tervezőirodákkal való együttműködés, a műanyag görgők saját fejlesztési központja és a legmodernebb gyártási technológiával rendelkező saját műanyagfröccsöntő üzem garantálja a Blickle számára a legmagasabb színvonalú termékeket.