Kerék- és görgősorozatok

raklapemelőhöz, targoncához és egyéb önjáró anyagmozgató eszközhöz

Kerekek és görgők raklapemelőkhöz, villás emelőtargoncákhoz és egyéb anyagmozgató eszközökhöz

Az emelőtargoncákat, targoncákat és önjáró anyagmozgató eszközöket a nehéz terhek felemelésére és szállítására használják - és így az üzemen belüli logisztikában nélkülözhetetlenek. Erre az alkalmazási célra a használt kerekeknek és görgőknek különösen kopásállónak és robusztusnak kell lenniük.

A Blickle ezért számos különböző kerék- és görgősorozatokat kínál raklapemelőkhöz, targoncákhoz és önjáró anyagmozgató eszközökhöz.

Az alkalmazási területtől függően különböző görgőkre van szükség. Ennek során a külső körülmények meghatározók, mint például a beltéri vagy kültéri padlótulajdonságok, vagy hogy a szállítójárműveket manuálisan vagy elektromosan hajtják-e. Ez befolyásolja a terméktulajdonságokat, mint például a dinamikus terhelhetőséget, a környezeti hatásokkal szembeni ellenállást vagy a zajszegény futást.

A szállítójárművekhez a Blickle kerekeket és görgőket különböző futófelület-anyagokból és felnianyagokból készítik. Minden anyag sajátos terméktulajdonságokkal rendelkezik és ezáltal a megfelelő alkalmazási terület különböző követelményeinek eleget tesz. A raklapemelők területén a görgőket különböző poliuretán futófelületekből vagy poliamidból készítik. Az első kerekek esetében elasztikus tömörgumiból készült futófelületű további változat is hozzáadódik. A meghajtott és targoncakerekek esetén úgyszintén léteznek poliuretánból és elasztikus tömörgumiból készült változatok.


Raklapemelő görgők

HTH, HTHW, HB és HPO sorozatú raklapemelő görgők

Első kerekek raklapemelőkhöz és nagy teherbírású kerekek önjáró anyagmozgató eszközökhöz

ALEV, ALST, ALTH, PO, GTH, VSTH, GB, GVU sorozatú első és nagy teherbírású kerekek

Targoncakerekek, hajtott és szabadonfutó kerekek anyagmozgató eszközökhöz

RVU, RTH, RB, REV sorozatú targonca, hajtott és szabadonfutó kerekek