Egyedi tervezés a mozgatható kórházi bútorok számára

Blickle MOVE műanyag ikergörgő LKDG-PATH 125K-ZA-928004 és LKDG-PATH 125K-FI-ZA-928003

Az ügyfél

… az egészségügyben használt mozgatható funkcionális bútorok német gyártója – és az egyik piacvezető ebben a szegmensben. A bútorgyártó 40 alkalmazottat foglalkoztat, akik a saját nemesacél-gyártás, termelés, kiszállítás, értékesítés és ügyfélszolgálat területén tevékenykednek.


A kihívás

Több új kórházi kórtermikocsi-sorozat számára az ügyfélnek új ikergörgőkre volt szüksége. Eddig a kocsikhoz egy konkurens műanyag ikergörgőit használták. A bútorgyártó egy hasonló alternatívát keresett, de az új görgőknek optikailag modernebb megjelenéssel kellett rendelkeznie. Ennek során a színre konkrét követelmények vonatkoztak: A görgőnek pontosan illeszkednie kell a bútorhoz, vagyis a fehéralumínium színéhez (RAL 9006) hasonlónak kell lennie. Ezenkívül az ügyfél piros fékkart is kívánt.


A mi megoldásunk

Blickle MOVE műanyag ikergörgő LKDG-PATH 125K-ZA-928004 és LKDG-PATH 125K-FI-ZA-928003

Az LKDG-PATH sorozatú Blickle MOVE formatervezett ikergörgőjével a Blickle a tervezési és funkcionalitási követelményeknek a lehető legjobban megfelelt. Műanyagpari szakembereink a keréktárcsát az egyedi fehéralumínium színben (RAL 9006) készítették, a rögzítőkart pedig az ügyfél specifikációja szerint piros (RAL 3000) színben gyártották le. A többi komponens számára, mint például az ikergörgő villája és felnije, szabványos alkatrészeket használhattunk ezüstszürke (RAL 7001) színben, amely nagyon jól illeszkedik az ügyfél kívánt színárnyalatához.


Az eredmény

Az ügyfél nagyon elégedett a megoldással, mivel egy színkompatibilis kivitelt kapott attraktív formatervezéssel - és ezt az előző termékhez képest semleges költségszint mellett.


Termékelőnyök és műszaki információk LKDG-PATH 125K-ZA-928004 és LKDG-PATH 125K-FI-ZA-928003

  • Attraktív formatervezés
  • A kocsin jól látható egyedi színű alkatrész
  • Számos, már meglévő szabványos alkotóelem alkalmazásával járó költségelőny
  • Kiváló minőségű, modernebb, költségsemleges alternatíva az előző termékhez viszonyítva

Fontos információ CAD felhasználók

Újraindítottuk weboldalunkat!
Ha korábban regisztrált a CAD-fájlok letöltésére,
jelszót kell megadnia, hogy hozzáférhessen ezekhez a fájlokhoz az új weboldalon.

Jelszó hozzárendeléshez
×