Szerszámgépek

Biztonságos álló helyzet a Blickle emelőgörgőknek köszönhetően

Legyen szó esztergagépekről, marógépekről, fúrógépekről vagy köszörűgépekről - a Blickle kerekei és görgői a legkülönbözőbb szerszámgépekben kerülnek felhasználásra. A szerszámgépeket általában moduláris egységekből állítják össze, amelyeket egyenként szállítanak a megrendelőnek, majd ott összeszerelik őket.

Annak érdekében, hogy a modulokat pontosan és egyszerűen lehessen elhelyezni, ezek gyakran emelőgörgőkkel vannak felszerelve. Ha a megfelelő modult a kívánt helyzetbe igazították, a gép emelőgörgőkbe integrált rögzítőlábai egyrészt stabil állást biztosítanak, másrészt kiegyenlítik a padló egyenetlenségeit a magasság beállításával. Ezenkívül az emelőgörgőknek gyakran több tonnás össztömeget is el kell viselniük.

A Blickle „Made in Germany” emelőgörgői garantálják az egyszerű és gyors helyváltoztatást, valamint a szerszámgép rendkívül biztonságos állását a rögzítőlábakon. Különösen a HRSP, a HRLHD és a HRLSD sorozat rögzítőlábai rendelkeznek nagyon nagy statikus teherbírással. Az alumíniumöntvényből készült HRSP sorozat és a galvanikusan horganyzott, erős acéllemezből készült HRLHD sorozat esetén a rögzítőlábak magassága egy villáskulcs segítségével állítható. A HRLSD sorozat, amely különösen robusztus, galvanikusan horganyzott hegesztett acélszerkezetből áll, egy szintezőcsavarral is rendelkezik, amellyel az emelőgörgő magassága a rögzítőlábtól függetlenül beállítható. Ezenkívül a sorozat por- és cseppálló.