Szervírozó kocsik

Blickle görgők a biztonságos és zajtalan szállítás érdekében

Akár kórházakban, akár ápolási intézményekben, a vendéglátó- vagy a szállodaiparban - a szervírozó kocsikat mindenütt alkalmazzák, ahol fontos az edények vagy ételek biztonságos és zajmentes szállítása. A szervírozó kocsik formája és funkciója nem ismer határokat. Így a legkülönbözőbb méretekben, megjelenésben és teherbírásban kaphatók.

A szervírozó kocsik fejlesztésekor mindenekelőtt a formatervezés és a higiénia játszik fontos szerepet. Ez érvényes a hozzájuk felhasznált kerekekre és görgőkre is. Ezenkívül olyan követelményeket is teljesíteni kell, mint a lökéscsillapítás és zajcsökkentés, valamint az alacsony gördülési ellenállás.

Az elasztikus lágygumi futófelületű SoftMotion - POES sorozat - termékkel a Blickle tökéletes megoldást kínál a legkülönbözőbb szervírozókocsi-alkalmazásokhoz. A standard tömörgumi futófelülettel összehasonlítva a POES sorozat a különösen jó minőségű anyagkeverékből készült extra vastag futófelület-párnájával jelentősen alacsonyabb zajkibocsátást és nagyon alacsony gördülési ellenállást biztosít a hagyományos megoldásokkal szemben. Ez nagyon kényelmes és csendes haladást tesz lehetővé. A futófelület rezgéscsillapító tulajdonságai révén a rakomány emellett kiváló védelmet is kap. Higiénia szempontból érzékeny területeken, mint például kórházakban és ápolási intézményekben a nagy teherbírás, a nagyon alacsony gördülési ellenállás, a magas menetkomfort és a padlókímélő futási tulajdonság kombinálása érdekében a Blickle a POBS keréksorozatra támaszkodik. A poliuretán futófelülettel rendelkező hagyományos kerekekkel ellentétben ezek a kerekek teljes felületükön hidrolízis- és korrózióállók. Ha ezzel szemben elegáns formatervezésre van szükség, a Blickle WAVE és a MOVE műanyag formatervezett görgői tetszetős és testre szabható kialakításukkal pontosan a megfelelő megoldást kínálják az Ön szervírozó kocsijaihoz.