Szállítószalag-rendszerek

Blickle vezetőgörgők - 24 órás használat

Egyrészt az általános darabáru-szállításra szolgálnak, mint például a tárolók gyáron belüli mozgatására, másrészt pedig ömlesztett áruk szállítására, amely magában foglalja például nagy mennyiségű termőföld szállítását is. Jelen esetben szállítószalag-rendszerekről van szó. A szállítandó áru üzemen belüli mozgatásához világszerte alkalmazzák a Blickle cég vezetőgörgőit.

Egy üzem hatékonysága szempontjából rendkívüli jelentőségű, hogy a gyakran 24 órában alkalmazott vezetőgörgők alacsony gördülési ellenállással rendelkezzenek, valamint karbantartást ne igényeljenek. Ez utóbbi a görgő esetében nagy kopásállóságot jelent. Ezenfelül a berendezések zavarmentes működéséhez a görgő nagyfokú körfutási pontossága is jelentős tényező. Ezáltal az érzékeny áruk is maximális pontossággal és alacsony zajkibocsátással szállíthatók.

Ezekben a berendezésekben, amelyekben különösen sok múlik a megbízhatóságon és a hosszú élettartamon, a Blickle-vezetőgörgők erősségeire különösen szükség van. A Blickle saját fejlesztési központjában gyártott csúcstechnológiájú nyersanyagok, a legkülönbözőbb alkalmazási területeken felhalmozott gazdag tapasztalatok és az egyedi megoldások megvalósítása során tanúsított rugalmasság az oka annak, hogy világszerte számos ügyfél bízik a Blickle márkában a továbbítástechnika területén. A Blickle széleskörű alapprogramjában hét vezetőgörgő-sorozat igen széles választékát kínálja: Olyan sorozatok, mint a poliamidból készült FPO vagy a Vulkollan® futófelületű FSVU, egészen a hidrolízisálló FPOB sorozatig, amely Besthane® futófelülettel rendelkezik, és amely rozsdamentes acél golyóscsapággyal is kapható.