Vezetőgörgő sorozatok

biztonságos vezetéshez

A vezetőgörgők biztosítják a zökkenőmentes mozgást különböző alkalmazásokon belül és gondoskodnak a terhek biztonságos szállításáról. Ennek során egy vezetőn ill. sínen belül mindig ugyanazt a lineáris mozgást végzik. A legkülönbözőbb alkalmazásokban megtalálhatók bel- és kültérben egyaránt.

Alapvetően kétfajta vezetőgörgőt különböztetünk meg: Vezetőkerekeket valamint futókerekeket. A vezetőkerekek gépekben vagy kapukban találhatók, hogy lehetővé tegyék a kapuk vagy a gép megfelelő alkatrészeinek lineáris mozgását. A legtöbb esetben e kerekek terhelése rövid, de gyakori. Ezzel szemben a futókerekeket egyenletes és tartós terhelésre tervezték. Gyakran használatosak az anyagmozgatási technikában.

A különböző felhasználási területekhez és alkalmazásokhoz a Blickle összesen hét különböző terméksorozatot kínál különböző poliuretán és poliamid futófelületekkel, valamint acél vagy poliamid felnikkel. A különleges egyedi megoldásokhoz is megfelelő partnerek vagyunk. Lépjen kapcsolatba személyes tanácsadójával!


FPU keréksorozat

Vezetőgörgők termoplasztikus poliuretán futófelülettel

FPTH keréksorozat

Vezetőgörgők termoplasztikus poliuretán futófelülettel, poliamid felnivel

FTH keréksorozat

Vezetőgörgők Blickle Extrathane® poliuretán futófelülettel

FSTH keréksorozat

Vezetőgörgők Blickle Extrathane®poliuretán futófelülettel, acél felnivel

FPOB keréksorozat

Vezetőgörgők Blickle Besthane® poliuretán futófelülettel, poliamid felnivel

FSVU keréksorozat

Vezetőgörgők Vulkollan® poliuretán futófelülettel, acél felnivel

FPO keréksorozat

Vezetőgörgők poliamid futófelülettel