Nyomkarimás kerekek és görgők

síneken történő alkalmazásra

A nyomkarimás kerekek többnyire sínen futnak és gondoskodnak arról, hogy a szállítóeszköz mozgás közben ne ugorhasson le a sínről. Egy csapágyból és egy nyomkarimás felniből állnak.

Az alkalmazási területek a gép- és berendezésgyártástól a kötélgörgőkig terjednek. Ott különböző felhasználási körülmények vannak, mint például hő, olajjal vagy forgáccsal történő érintkezés és elektromosság. E felhasználási körülményeknek való megfelelés érdekében a Blickle portfóliója öt különböző nyomkarimás kerékkel rendelkezik. Egyrészt az SPKGSPO, az SPK és az SPKVS sorozatok egyoldalú nyomkarimával kaphatók. A DSPKGSPO és a DSPK sorozatok egyenként kétoldalú nyomkarimával rendelkeznek. Emellett különböző anyagok használatosak a nyomkarimás kerekekhez. Így az öntött poliamidból, acélból és szürkeöntvényből készült sorozatok szállíthatók. Ezenkívül a nyomkarimás kerekekkel sikló- vagy golyóscsapágyakat használnak. Kérésre további csapágytípusok is kaphatók.

Ha az alapprogramban nincs megfelelő termék, örömmel dolgozunk ki Önnek különleges megoldásokat is. Ehhez lépjen érintkezésbe személyes kapcsolattartójával.


SPKGSPO és DSPKGSPO sorozatú kerekek és fixvillás görgők

Nyomkarimás kerekek és ikernyomkarimás kerekek öntött poliamidból

SPK sorozatú kerekek és fixvillás görgők

Nyomkarimás kerekek szürkeöntvényből

SPKVS és DSPK sorozatú kerekek és fixvillás görgők

Nyomkarimás kerekek és ikernyomkarimás kerekek tömöracélból