Hidraulikus emelőgörgők a Blicklétől

A Blickle hidraulikus emelőgörgőket szállít asztalosműhelyekbe

Az ügyfél

… a Wolz vállalat, amelynek székhelye Waldtannban, a Schwäbisch Hall körzetben található. Az 1800-ban alapított asztalosüzem mára olyan vállalkozássá fejlődött, amely a hagyományokat és a kézműves munkát egy modern lakberendezési áruház szolgáltatásaival ötvözi. Ajtók, ablakok és belsőépítészet egészítik ki a választékot.


A kihívás

A vállalat olyan pultokat épít, amelyeket rendezvényeken, például új termékek bemutatásakor használnak. Az igényektől függően melegen tartó tárolókat, italokat és büfétálakat szállítanak és állítanak ki a pultokon. A kihívás az, hogy a pultokat gyorsan és kényelmesen lehessen mozgatni az egyik helyről a másikra.

Ezenkívül a görgőket el kell rejteni a háttérben, hogy így vizuálisan ne legyenek észrevehetők. Az ügyfél olyan megoldást kívánt, amely optikailag nem feltűnő és kényelmesen használható.

A pult üres tömege körülbelül 400 kilogramm. Az igényektől függően a konyhai felszerelés és az ételtartályok akár 200 kilogrammot is nyomhatnak.


A megoldás

Hidraulikus emelőgörgőkészlet

A Blickle emelőgörgőket úgy tervezték, hogy megfeleljenek az ipari ágazat intralogisztikai alkalmazásai során támasztott legmagasabb követelményeknek. Rendszerint az asztal minden egyes emelőgörgőjét külön-külön kell működtetni. A Blickle hidraulikus pumpával ellátott emelőgörgő-szettje olyan alternatívát jelent, amely még kényelmesebb használatot és időmegtakarítást jelent a felhasználó számára. A hidraulikus pumpa lehetővé teszi a szettbe kapcsolt összes emelőgörgő egyidejű emelését.

A hidraulikus emelőgörgő-szett másik előnye a működtető- és emelőegység térbeli szétválasztása. Így a hidraulikus pumpa a háttérben észrevétlenül működésbe hozhatja a görgők emelő funkcióját. Így a görgők elrejthetők a burkolat mögé, és belesimulnak a bemutatópult formavilágába.


Az eredmény

  • A szettbe szerelt összes emelőgörgő központi, egyidejű emelése egy hidraulikus pumpa segítségével időt és energiát takarít meg.
  • A kezelő- és emelőegység térbeli szétválasztása lehetővé teszi az emelőgörgők elrejtését a pult burkolata mögött.
  • Nagyon csekély erőkifejtés.
  • A hidraulikus pumpa kézi hajtókarja szükség esetén behajtható.
  • A hidraulikus pumpa működési tartománya maximum 750 kilogramm.

Műszaki információk és előnyök, SET HRLK-PATH 100KF-HYD

  • Ergonomikus és felhasználóbarát emelőgörgős alkalmazás.
  • A mobil készülékeket stabil munkafelületté alakítja.
  • Zajmentes magasságállítás.
  • Csendes futás és padlóvédelem a poliuretán futófelületű (TPU) kerekeknek köszönhetően.