Mobil készülékek és műszerek sikertörténetek

Az eszközök és a készülékek mozgathatóvá válnak

Janzen ollós emelőtargonca

ErgoMove ollós emelőtargoncákkal való használat során

Az alsó-szászországi Niederlangenben székhellyel rendelkező Janzen Lifttechnik GmbH az emelőasztalok mellett oszlopos emelőket, valamint teher- és alagsori felvonókat is gyárt. Az emelőasztalok ma már nem csak a terhek emeléséről és leengedéséről szólnak.
LER-POES 100KF-SG sikertörténet

Buggy Board a legmagasabb menetkomforttal

A bajorországi székhelyű Angelcab GmbH babakocsik és tartozékok gyártására specializálódott, a természetes anyagokat a technológiai innovációval, a funkcionális formatervezéssel és a hagyományos kézműiparral ötvözve.

HRLK-PATH sikertörténet

Hidraulikus emelőgörgők a Blicklétől

Az ügyfél a Wolz vállalat, amelynek székhelye Waldtannban, a Schwäbisch Hall körzetben található. Az 1800-ban alapított asztalosüzem mára olyan vállalkozássá fejlődött, amely a hagyományokat és a kézműves munkát egy modern lakberendezési áruház szolgáltatásaival ötvözi.

Blickle ErgoMove használatban

Blickle ErgoMove® 1000 elektromos hajtásrendszer használat közben

A St. Gallen kantonban, Gossauban székhellyel rendelkező Cromatech különböző iparágak számára fejleszt és épít rendszereket és berendezéseket - többek között például vonatok és villamosok karbantartására és szervizelésére.
Kültéri konyha Blickle görgőkön

Rozsdamentes görgők kültéri konyhákhoz

Az ügyfél kültéri konyhák gyártója. A vállalkozás koncepcióját a kiváló minőségű, időjárásálló, nemesacélból készült konyhák adják, amelyek egész évben a szabadban állnak. Az összes konyhai modult és alkatrészt az ipari gyártás és a kézi munka kombinációjával állítják elő.
Progressus görgőkkel felszerelt zsúrkocsi

Forgóvillás görgő szervírozókocsihoz irányretesszel

Az ügyfél egy közepes méretű svájci vállalat és tálalókocsikat gyárt. A kocsikat egyaránt használják nagykonyhákban és idősotthonokban, valamint a rendezvénygasztronómiában vagy ételkiszállítás esetén.
Munkaállvány

A Blickle megoldása növeli a szállítási kényelmet

Az ügyfél munkaállványok gyártója és ezek fejlesztését 100%-ban az egyesült királyságbeli székhelyén végzi. A vállalkozás elsősorban a kisebb, 4-5 méteres munkamagasságokhoz hozzáférést biztosító termékek gyártására szakosodott.
Bedrunka+Hirth műhelykocsi

A sokoldalú tehetség

Az ügyfél Németországban üzemi berendezések és kézi munkahelyi rendszerek egyik vezető gyártója. A közepes méretű vállalkozás körülbelül 120 alkalmazottat foglalkoztat és termékeit Európa-szerte kizárólag szakkereskedők révén értékesíti.
Szupermarket

Személyre szabott vevői megoldás és vonzó ár tökéletes kombinációja

Az ügyfél kiskereskedelmi áruk tárolására és szállítására használt kocsik vezető amerikai gyártója. Az ügyfelei közé jól ismert, globális kiskereskedelmi láncok tartoznak, mint például a Walgreens Boots Alliance, Dollar General, CVS és más ismert vállalatok.
Zsúrkocsik

A puha futófelületű kerekek gondoskodnak az alacsony zajszintű szállításról

Az ügyfél egy német, hagyománytudatos sütőipari üzem, amelyet 1898-benn alapítottak. Időközben a pékség neves oktatási intézménnyé fejlődött 25 szaküzlettel és saját catering szolgáltatásával.
A német Panzerkraftwagen IV másolata a második világháborúból

A Blickle Hollywoodba megy

Az ügyfél egy írországi székhelyű cég, amely kreatív és műszaki megoldásokat kínál film- és televíziós projektek számára világszerte. A többi filmügynökségtől eltérően a vállalkozás főleg olyan fizikai prototípusokat fejleszt, amelyeket a filmgyártó cégek speciális effektusokhoz használhatnak."
Önfékező szállítókocsi mentési műveletekhez

Rugalmas és biztonságos vasúti vagy közúti használat esetén

Az ügyfél egy nagy svájci tűzoltójármű-gyártó cég. Az elmúlt több mint 30 év alatt a vállalat 900 járműnél is többet szállított ki.