A Blickle megoldása növeli a szállítási kényelmet

Nagy teherbírású hajtott kerék reteszhoronnyal (GSTN 252/25H7-918693) és Hegesztett acél nagy teherbírású görgő (LO-GTH 200K-RI20-916347)

Az ügyfél

... munkaállványok gyártója és ezek fejlesztését 100%-ban az egyesült királyságbeli székhelyén végzi. A vállalkozás elsősorban a kisebb, 4-5 méteres munkamagasságokhoz hozzáférést biztosító termékek gyártására szakosodott. A létrákkal vagy lépcsőkkel ellentétben az ilyen magasságok hatékonyabban és biztonságosabban érhetők el.


A kihívás

A mobil munkaállványokhoz az ügyfél versenytársunk hajtott kerekeit és forgóvillás görgőit használta. Mivel a termékeket főleg a vállalkozás gyáraiban beltérben használják, a vállalatnak poliuretán futófelületű érdes hajtott kerékre volt szüksége, amely a jó tapadás és az alacsony gördülési ellenállás kombinációját kínálja. Mindenekelőtt az alacsony gördülési ellenállás játszik fontos szerepet egy esetleges kézi kezelés során. A beltérben használt munkaállványok akkumulátorral működnek, hogy megakadályozható legyen az egészségkárosító kipufogógázok kibocsátása zárt térben. Az akkumulátorok lehetőleg hosszú élettartamának érdekében az ügyfél alacsony gördülési ellenállású forgóvillás görgőt akart.


A mi megoldásunk

Nagy teherbírású hajtott kerék reteszhoronnyal (GSTN 252/25H7-918693)

A fenti alkalmazáshoz a legmegfelelőbb a GSTN sorozatú hajtott kerék Blickle Softhane® poliuretán futófelülettel. Ezt a futófelületet a nagy szállítási kényelem és a jó tapadási tulajdonságok jellemzik. Az ügyfél kívánságára a kerék nyommentes szürke színben és feketére lakkfestett, a munkaállványokhoz illő felnivel lett kiszállítva.
Teherviselő görgőnek egy, az LO-GTH sorozaton alapuló megoldást kínáltunk. A GTH-kereket az alkalmazásához szükséges alacsony gördülési ellenállás jellemzi. A korlátozott beépítési hely miatt szükség volt a villa kinyúlásának csökkentésére. Ezenkívül a villát RI-rögzítőnyílásokkal látták el, amelyek a munkaállványokra felszerelt -RI működési egységekkel együtt távirányított irányrögzítést tesznek lehetővé.


Az eredmény

Hegesztett acél nagy teherbírású görgő (LO-GTH 200K-RI20-916347)

A görgők használata megmutatta, hogy a személyre szabott megoldások megfelelnek az ügyfél esztétikai követelményeinek és illeszkednek a meglévő gépkonstrukcióhoz. A jobb gördülési ellenállás révén az ügyfél jelentős mértékű energiát takaríthatott meg, és ez növelte az akku élettartamát.


Termékelőnyök és műszaki információk GSTN 252/25H7-918693 és LO-GTH 200K-RI20-916347

GSTN:
  • Nagyon magas szállítási kényelem a különösen vastag elasztikus futófelületnek köszönhetően
  • Kiváló minőségű futófelület reakcióöntött Blickle Softhane® poliuretán elasztomerből

LO-GTH:
  • Energiamegtakarítás az akkumulátor számára a kis gördülési ellenállás miatt

Fontos információ CAD felhasználók

Újraindítottuk weboldalunkat!
Ha korábban regisztrált a CAD-fájlok letöltésére,
jelszót kell megadnia, hogy hozzáférhessen ezekhez a fájlokhoz az új weboldalon.

Jelszó hozzárendeléshez
×