A sokoldalú tehetség

LER-POEV 125G-(FI)-SG acéllemez forgóvillás görgők hátfurattal

Az ügyfél

… Németországban üzemi berendezések és kézi munkahelyi rendszerek egyik vezető gyártója. A közepes méretű vállalkozás körülbelül 120 alkalmazottat foglalkoztat és termékeit Európa-szerte kizárólag szakkereskedők révén értékesíti.


Az alkalmazás

A készülékgyártó hátfuratos forgóvillás görgőket használ mobil munkapadokhoz, fiókos szekrényekhez és mobil munkaállomásokhoz. A mozgatható szerszámszekrényeket a végfelhasználók egy moduláris rendszer révén egyedileg állíthatják össze. Ez különféle súlyosztályokat és teherbírási követelményeket eredményez. A végfelhasználói alkalmazástól függően a görgők tartós terhelést kapnak a konfigurált munkapadokon, vagy haladás közben kell legyőzniük az akadályokat, mint például a padlóküszöböket vagy diletációs fugákat.

Az ügyfél nem volt elégedett a versenytárs korábban használt, 100 milliméteres kerékátmérőjű görgőivel. Ezek a nyommentes, szürke szabvány tömörgumi kerékkel rendelkező görgők korlátozott teherbírással, valamint viszonylag magas gördülési ellenállással rendelkeztek. Nagyobb terhelésnél a gumi futófelületen gyakran maradandó deformációk keletkeztek, amelyek a szállítási kényelmet drasztikusan csökkentették.


Az alapprogramból vett megoldásunk

LER-POEV 125G-(FI)-SG acéllemez forgóvillás görgők hátfurattal

A Blickle alapprogramból származó LER-POEV sorozatú hátfuratos forgóvillás görgővel a készülékgyártó lényegesen szélesebb termékpaletta lefedésére képes, mint az előzőleg használt konkurens görgővel. A 125 milliméter kerékátmérővel és nyommentes szürke elasztikus tömörgumi abronccsal rendelkező Blickle-megoldás nagyobb teherbírást, jelentősen kisebb gördülési ellenállást és nagyobb szállítási kényelmet nyújt. Az igényeknek megfelelően vagy „stop-fix” hátulsó kerék- és forgókoszorú-rögzítő fékkel, vagy fék nélkül kerül alkalmazásra, így garantálva az optimális stabilitást.


Az eredmény

A Blickle LER-POEV görgőjének sokoldalú alkalmazási lehetőségei lehetővé teszik, hogy az ügyfél nagyobb mennyiséget vásároljon és így profitáljon a kedvezőbb árképzésből. A szállítások rövid időn belül és nagyon gyorsan elvégezhetők. Az elasztikus tömörgumi abroncsokkal rendelkező forgóvillás görgők nagyobb teherbírása nagyobb biztonságot és további lehetőségeket kínál a különleges ügyféligények kielégítésére.


Műszaki információk és termékelőnyök LER-POEV-125G-(FI)-SG

• Nagy teherbírás: 150 kg görgőnként

• Több végfelhasználói- alkalmazásra használható

• Alacsonyabb gördülési ellenállás és magasabb szállítási kényelem

• Alacsonyabb gördülési ellenállás és magasabb szállítási kényelem

• Gyors és rövidtávú elérhetőség