Megnyílt az új Blickle Élményközpont

A kerekek és görgők világszerte egyedülálló tesztközpontja lehetőséget kínál az ügyfeleknek a Blickle termékek "megtapasztalására".

Az új Blickle irodaház hivatalos felavatása egyben a Blickle Élményközpont megnyitását is jelentette.

A Blickle Élményközpont a világ legmodernebb kerék és görgő tesztközpontja, amely lehetőséget biztosít az ügyfeleknek a Blickle termékek széles körű tesztelésére és összehasonlítására, valamint a különböző paraméterek objektív mérésére. A fokozatmentesen állítható rámpával és cserélhető felületekkel ellátott tesztpályán valósághűen szimulálhatók a legkülönbözőbb üzemi körülmények. Például a precíz szenzorok segítségével a tolás vagy húzás során rögzítik a szükséges erőkifejtést, a zajszintet és a gördülési ellenállás értékeit, és a kijelzőkön élőben megjelenítik vagy rögzítik azokat.

A mozgatási tesztek során tapasztalt szubjektív érzést így valós mérési eredmények egészítik ki.

Összesen 16 különböző tesztkocsi áll rendelkezésre, amelyek különböző kerekekkel, fékekkel és elektromos indítórendszerekkel (ErgoMove) vannak ellátva. Természetesen az ügyfélspecifikus igények is lemodellezhetők és szimulálhatók.

A világ minden tájáról érkező ügyfelek számára a Blickle Élményközpont lehetőséget kínál az anyagmozgatással kapcsolatos beruházási döntések biztosítására. A Blickle kerék és görgő szakértőivel közösen az ergonómia és hatékonyság szempontjából optimális megoldások kerülnek kidolgozásra.

Ezen kívül a Blickle Élményközpont a Blickle-tanácsadók rendszeres képzésére is szolgál itthon és külföldön egyaránt. Ebben a Blickle oktató csapatát a legmodernebb technológia támogatja.

A Blickle Élményközponttal a Blickle tovább bővíti a kerekekkel és görgőkkel kapcsolatos szolgáltatásait, és teljesíti a "To be the best wheel and castor manufacturer to work with" célkitűzését.