A Blickle a világpiaci vezető szerepet betöltő német cégek listáján szerepel

A „WirtschaftsWoche” közzéteszi a világpiaci vezető szerepet játszó vállalatok aktuális indexét

A Blickle ebben az évben is helyet kapott a St. Gallen-i Egyetem világpiaci vezető szerepet játszó cégek rangsorában. A „WirtschaftsWoche” folyóirat különkiadásban tette közzé a világpiaci vezető szerepet játszó vállalatok aktuális indexét.

Christoph Müller, a St. Gallen-i Egyetem üzemgazdaságtanra szakosodott professzora tanulmányozza a német gazdaságot és évente meghatározza a világpiaci vezető szerepet játszó német cégeket. Olyan szigorú eljárást fejlesztett ki, amelyben az olyan kritériumok, mint például az exporttevékenység, a külföldi értékesítés és az üzleti növekedés döntő szerepet játszanak. E tanulmány szerint összesen 450 vállalatnak sikerült a szakterületén első helyezést elérnie.

A Blickle vezető szerepet játszik a kerekek és a görgők, különösen az önjáró anyagmozgató eszközökhöz készült nagy teherbírású görgők és támasztógörgők esetében. „A világpiaci vezető szerepet betöltő vállalatként történő besorolásunk további mérföldkő cégünk történetében és mind bel-, mind külföldön kitüntetés a Blickle összes alkalmazottja számára” - nyilatkozta örömmel Reinhold Blickle, a vállalat ügyvezető igazgatója. „Ugyanakkor ezt a minőségi elismerést ösztönzésnek is tekintjük, hogy folytassuk a megkezdett utat.”