A Blickle nagy teherbírású görgői minden alkalmazás számára

Nehéz terhek könnyű mozgathatósága

A Blickle „Made in Germany” nagy teherbírású görgői a rendkívül magas minőség és robusztusság megtestesítői és a világszerte a legkülönbözőbb területeken használják őket. Mindenekelőtt ilyenek az intralogisztika, a gép- és berendezésgyártás. Ennek során a nagy teherbírású görgők gyártása során elsősorban a fejlesztési know-how-n, a kiváló minőségű alkatrészeken, valamint a robusztus kialakításán múlik a minőség. Pontosan ezek a szempontok különböztetik meg a Blickle széles körű szállítási alapprogramját a versenytársakétól. Nagy teherbírású kerekek poliamidból, acélból, mit elasztikus tömörgumi abroncsokkal vagy poliuretán futófelülettel – a Blickle nagy teherbírású görgőibe beépített kerekek akár 50 000 kilogramm teherbírással és akár 1000 milliméteres átmérővel rendelkeznek. A termékválaszték áttekintése érdekében az alábbi táblázatban a különböző keréktípusokkal szerelt nagy teherbírású görgők találhatók:

A biztonság nagy hangsúlyt kap 

A nagy teherbírású görgők nem csak a nehéz terhek könnyű mozgatását teszik lehetővé. Ezenkívül a megfelelő rögzítőfékkel elősegítik a teljes alkalmazás rendkívül biztonságos működését. A következő rögzítőfék-rendszerek alkalmasak a nagy teherbírású alkalmazások számára.

  • Elülső fékrendszerek (stop-top, Radstop)
  • Hátulsó fékrendszerek (stop-fix, kézzel működtetett Radstop)
  • Helyhez kötött fékrendszerek (ideal-stop, central-stop)

Elvesztette a fonalat a sokféle nagy teherbírású görgők választékában? Talán a Blickle termékkereső segíthet Önnek a keresésben. A termékkeresőben a termékspecifikus tulajdonságok szerint szűrhet, és a nagy választékot csak néhány lényeges termékre csökkentheti.

Személyre szabott egyedi megoldások az Ön alkalmazása számára

Célunk, hogy minden igényhez a megfelelő kereket vagy a tökéletes görgőt biztosítsuk. Bőséges tapasztalattal és szakértelemmel, Önnel közösen alakítjuk ki az igényeire szabott nagy teherbírású görgőt. Ön megfogalmazza igényeit, mi pedig házon belül megvalósítjuk azokat – az első rajztól a számításokon át a tényleges gyártásig. A Blickle az irányítási rendszerek, a legmodernebb automatizált gyártó- és vizsgálóberendezések, az első és utolsó darab ellenőrzése és a gyári önellenőrzés révén kínálja a nagyfokú folyamatbiztonságot és a „Made in Germany” minőséget.

Az alkalmazásához optimálisan illeszkedő nagy teherbírású görgőt keres? Ehhez kérjük, forduljon bizalommal személyes kapcsolattartójához.

Áttekintést szeretne a már megvalósított egyedi kivitelekről? Akkor vessen egy pillantást a sikertörténeteinkre.