Flightcase tárolók

Bluewheel a zene- és rendezvényiparban

A flightcase tárolók a legkülönbözőbb kivitelben elérhető dobozok és bőröndök, amelyek kiváló stabilitást, ezáltal pedig a felszerelések és eszközök biztonságos szállítását garantálják. A flightcase tárolók optimális megoldást nyújtanak elektronikus eszközök, hangszerek és különféle tárgyak tárolására és szállítására, és a legkülönbözőbb iparágakban használják őket. Alkalmazásukra többnyire a zene- és filmiparban, a rendezvényszervezésben, az orvostechnológiában, a gépgyártásban, a kiállításépítésben és számos egyéb területen kerül sor.

Az egyszerű szállítás biztosítása érdekében a nagyobb flightcase tárolók felrögzített görgőkkel rendelkeznek. Ezekhez gyakran kék színű és különösen puha futófelületű görgőket, úgynevezett kék kerekeket (bluewheel) használnak. A görgőre vonatkozó központi követelmény általában a nagy teherbírás, az alacsony gördülési ellenállás és a különösen puha futófelület a szállított áruk védelme érdekében. A kék kerekek gyakran fékkel is rendelkeznek, hogy garantálják a flightcase tárolók biztonságos rögzítését.

A flightcase tárolókon történő görgőhasználatra különösen alkalmas a kiváló minőségű „Blickle EasyRoll“ elasztikus tömörgumi, amely a standard tömörgumival összehasonlítva nagyon alacsony gördülési ellenállást kínál nagyon nagy teherbírást mellett. A poliamid felnivel kombinálva a rávulkanizált, 65 Shore A keménységű elasztikus tömörgumi abroncs (POEV sorozat) éppen a 100 milliméter és 125 milliméter közötti tartományban mutat vonzó ár-érték arányt. A zajcsökkentés és a csillapítási tulajdonságok kulcsfontosságú kérdések az Ön számára? Ebben az esetben a „SoftMotion“ sorozatunk éppen Önnek készült. A POES-kerekek az 55 Shore A keménységű futófelületükkel és vastagabb futófelület-párnával optimális megoldást kínálnak, ha maximális menetkomfortra és zajcsökkentésre van szükség. Ezenkívül a görgő automatikus irányba állítása (-RIR) fontos kritérium számos flightcase-gyártó számára, mivel a többszörös egymásra rakással hely takarítható meg.