Polcmozgató berendezések

Nagy pontosság és hosszú élettartam az áruk automatizált betárolásával

Amennyiben hatékonyságról és megbízhatóságról van szó a magasraktárban vagy a kisalkatrész-raktárban, az úgynevezett polcmozgató berendezések döntő szerepet játszanak. A polcmozgató berendezések teljesen automatizált módon raktározzák be és ki az árukat, továbbá teljesítményük és pontosságuk révén optimális anyagáramlást biztosítanak. Többek között rácsos konténerek, raklapok és kis teherhordozók szállítását végzik, amelyek a készülékek tartóeszközeire vonatkozóan a legkülönbözőbb követelményekkel járnak.

Nagy pontosság és hosszú élettartam a gyors és hatékony szállítás mellett központi követelménynek számít a polcmozgató berendezések esetében. Ugyanez vonatkozik a vezetőgörgőkre és hajtott kerekekre is, amelyeket ezekben az eszközökben alkalmaznak.

A 75 - 1000 mm átmérőjű hajtott kerekekkel és az akár 25 000 kilogrammig terjedő rendkívül nagy teherbírással a Blickle mindig a megfelelő megoldást kínálja a legkülönbözőbb polcmozgató berendezésekhez. Különösen a Blickle Extrathane® futófelületű GTHN, a Blickle Softthane® futófelületű GSTN, a Blickle Bestthane® futófelületű GBN, és a Vulkollan® futófelületű GVUN keréksorozatok garantálják az optimális teljesítményt a nagy kopásállóságukkal, nagy dinamikus teherbírásukkal és a rendkívül alacsony gördülési ellenállásukkal. Ez úgyszintén vonatkozik a polcmozgató berendezésekben alkalmazott vezetőgörgőkre – amelyeknek az átmérője 25 és 125 m között van. A görgőket saját poliuretángyártó vagy műanyagfröccsöntő üzemünkben a legmagasabb „Made in Germany” minőségi szabvány szerint gyártjuk, amely speciális igények esetén a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja. Mindegy, hogy egyedi méretről, elektromosan vezetőképes kivitelről, speciális kerékcsapágyról vagy speciális futófelületről van szó, a Blickle vezetőgörgői világszerte jól beváltak a továbbítástechnikai iparágban.