A Blickle kerekek Stockholm áramellátására szolgáló offshore projekt részét képezik

GSPO 600/100PR nagy teherbírású kerék öntött poliamidból

Az ügyfél

… nagy- és kisfeszültségű berendezéseket épít, és árammal látja el az utakat, síneket és légiforgalmi rendszereket egész Norvégiában és Svédországban. A vállalat alaptevékenysége az áramellátó rendszerek tervezése, szerelése, vezérlése, karbantartása és javítása. A vállalkozás székhelye Norvégiában van és mintegy 350 alkalmazottat foglalkoztat.


A felhasználás

A kerék alkalmazási területe egy négyszer hét méteres kábeldobon elhelyezkedő nagyfeszültségű kábelhez való alsó görgő. A feltekert kábelt később egy tengeri kábelrendszerben fektetik le, ezért különösen hosszú és nehéz. Ezért az ügyfél számára nagyon fontos volt, hogy a kerekek akár 20 tonna terhelést is kibírjanak. Mivel a munkakörnyezet főleg a szabadban és a tengerhez közel van, az ügyfél további elvárása, hogy a kerekek ellenálljanak a nedvességnek, a sós levegőnek és a svédországi hideg téli hőmérsékletnek. A rendkívül szűk ütemterv betartása miatt nehezítő körülmény volt az, hogy a javasolt terméket nem lehetett megfelelően tesztelni.


Az alapprogramból származó megoldásunk

GSPO 600/100PR nagy teherbírású kerék öntött poliamidból

A magas teherbírási követelmények miatt a Blickle szakértői az öntött poliamid GSPO 600/100PR nagy teherbírású kerék mellett döntöttek. A rendkívül kopásálló kerék emellett nagyon alacsony fagypont alatti hőmérsékleteken való használatra is alkalmas.


Az eredmény

A Blickle által biztosított kivételes szolgáltatás és részletes tanácsadás meggyőzte az ügyfelet.

A határidőben leszállított kerekek jelenleg az offshore projekt fontos részét képezik, amelynek során tengeri kábel lefektetésére kerül sor, amely az egész stockholmi régiót nagyfeszültségű árammal látja el.


A GSPO 600/100PR termékre vonatkozó műszaki információk és előnyök