Gép- és berendezésgyártási sikertörténetek

Gépek és berendezések standard komponensei

Blickle tartályhenger

Az űrhajózási hasznos teher földi kezelésének optimalizálása

A goriziai székhelyű Airworks Srl innovatív rendszerekkel foglalkozó független mérnöki iroda. A tervezés, a mérnöki munka, a tesztelés és a prototípusgyártás kombinálásával kiemelkedő technológiákat fejlesztenek [...] 

LS sikertörténet

Hegesztett acél, nagy teherbírású forgóvillás görgők kültéri seprőgéphez

A burgonyabetakarító gépektől a szóró- és permetezőgépeken át egészen az ekékig: A holland Zonderland Constructie B.V. vállalat, amelynek székhelye Joure-ban található, kiváló minőségű mezőgazdasági gépek gyártására specializálódott.

Sínhorony-tisztító készülék

Tiszta megoldás

Az ügyfél várostisztasági területen működő járművek és gépek gyártója, elsősorban utak és csatornák tisztítására, ausztriai székhellyel. A vállalatot több, mint 50 éve alapították és jelenleg nagyjából 50 alkalmazottat foglalkoztat.
Nagyfeszültségű kábel

A Blickle kerekek Stockholm áramellátására szolgáló offshore projekt részét képezik

Az ügyfél nagy- és kisfeszültségű berendezéseket épít, és árammal látja el az utakat, síneket és légiforgalmi rendszereket egész Norvégiában és Svédországban.

Kábel

A Blickle összeköt

Az ügyfél egy 1951-ben alapított német vállalkozás. A cég a huzalhúzó gépek és húzóberendezések világszerte vezető szállítója a drót- és kábelipar számára.
Acéltorony

Rezgésmentes forgás a legnehezebb terhelés esetén is

Az ügyfél egy 2005-ben alapított dán vállalkozás. A vállalkozás különböző megoldásokat szállít a szélerőmű-ipar számára, például hegesztőberendezéseket és kezelőegységeket turbinatornyok és más szélerőmű-elemek gyártásához.
A digitális nyomtató motoregysége Blickle ALBS nagy teherbírású kerékkel

A Blickle megoldása lehetővé teszi a formatervezett csempék csúcsminőségű nyomtatását

Az ügyfél egy olaszországi székhelyű vállalkozás, amely kerámiacsempék üvegezésére és díszítésére szolgáló technológia gyártására és szállítására szakosodott.