A Blickle görgőket szállít a lélegeztető készülékekhez

Műanyag ikergörgő LKDG-PUA 100G-RA-00 laza menetes szárral

Az ügyfél

… egy csúcstechnológiai vállalat, amely a „virtuális szimuláció” területen kínál megoldásokat. A több mint 70 éves innovációs tevékenységével a vállalat folyamatosan újragondolja a vásárlói élményt: Forradalmi képzési megközelítéseket kínál a polgári repülés, a honvédelem és a biztonság, valamint az egészségügy területén a virtuális valóság alkalmazásával. A vállalat székhelye a kanadai Montrealban található, és világszerte mintegy 10 000 embert foglalkoztat.


Az alkalmazás

A koronavírus-járvány 2020 tavaszán történő kitörésével Justin Trudeau kanadai miniszterelnök 30 000 „Made in Canada” lélegeztetőgép gyártására irányuló projektet hívott életre. Az ügyfél 2020 áprilisában jelentkezett egy ilyen lélegeztetőgép kifejlesztésére kiírt pályázatra, és a kanadai kormányzattól elnyerte a szerződést 8200 mobil lélegeztetőgép gyártására.

Az ügyfél azzal a kéréssel fordult a Blickléhez, hogy átfogó felhasználási tanácsadást kérjen a lélegeztetőgépek megfelelő görgőihez. Minden készülékre négy görgőt kell felszerelni, hogy rugalmasan lehessen használni a kórházakban. Fontos szempont volt a görgők teherbírása és stabilitása, valamint a kompakt beépítési magasság, a kémiai ellenállóság és a nagyfokú felhasználóbarátság, vonzó megjelenéssel kombinálva. Ezenkívül olyan görgőre volt szükség, amelyet rövid időn belül nagy mennyiségben rendelkezésre lehet bocsátani, valamint gyorsan és könnyen összeszerelhető.


A mi megoldásunk

Műanyag ikergörgő LKDG-PUA 100G-RA-00A stabilitás érdekében a megrendelőnek egy LKDG-PUA típusú műanyag ikergörgőt ajánlottunk menetes szárral, amely 100 mm-es kerékátmérő mellett csak 121 mm-es teljes magassággal és széles érintkezési felülettel rendelkezik. A lélegeztetőgép biztonságos elhelyezéséhez két fék nélküli és két fékezett, „RadStop” kerékfékkel ellátott forgóvillás görgőkészletet állítottunk össze. A sima felületek könnyen tisztíthatók, és megfelelnek az egészségügyi ágazat magas higiéniai követelményeinek.

A görgők mintavételezési és műszaki jóváhagyási folyamatának részeként az összeszerelési folyamatot is újra megvitattuk annak érdekében, hogy az a lehető leghatékonyabb és legoptimálisabb költségű legyen. A nagyszámú készülék miatt túl időigényes volt minden egyes tekercs hatlapos kulccsal történő összeszerelése, ezért az ügyfél felkérte a Blicklét, hogy tegyen javaslatot arra vonatkozóan, hogyan lehetne lerövidíteni az összeszerelési időt. A megoldás végül a görgő és a menetes szár külön-külön történő rendelkezésre bocsátásában rejlett: Az ügyfél úgy alakította át a berendezést, hogy a lélegeztetőgép mind a négy lábában már van egy-egy belső menet. Ez megkönnyíti az ügyfél számára, hogy a meglazult menetes szárat a kocsi keretéhez csavarja az akkumulátoros csavarhúzóval. A görgő ezután alulról felcsíptethető.


Az eredmény

LKDG-PUA típusú görgőinket külön csomagolt készletben szállítjuk, két fékezett, két fékezetlen és egy-egy laza menetes szárral. A görgők így gyorsan és optimális költséggel szerelhetők fel. Mivel ez egy alaptermék a Blickle kínálatából, garantálhatjuk az ügyfélnek a pontos szállítást, rövid szállítási határidővel és egyenletesen magas minőséggel.


Csomagolóegységenként:

  • 2 fékezett forgóvillás görgő LKDG-PUA 100G-RA-00
  • 2 nem fékezett forgóvillás görgő LKDG-PUA 100G-00
  • 4 menetes szár GS-LKD-M12x20

 


Műszaki információk és termékelőnyök LKDG-PUA 100G-RA-00 

  • Felhasználóbarát Blickle Radstop fék, amely könnyen működtethető lábbal.
  • A sima felületek megfelelnek a higiéniai és könnyű tisztíthatóság iránti követelményeknek.
  • Az ügyfélközpontú csomagolóegység gyors összeszerelést tesz lehetővé.