Forradalmi mobilitás az aluprofilrendszerek számára

A Blickle új alumíniumprofil görgői rugalmasak, sokoldalúak és könnyen kezelhetők

Az aluprofilrendszerek nélkülözhetetlenné váltak a modern gép-, üzem- és berendezésgyártásban. A Blickle olyan alumíniumprofil-görgőket fejlesztett ki, amelyek a mobilitás tekintetében új szintre emelik ezeket a rendszereket. A Blickle vadonatúj aluprofilgörgő sorozata a rugalmasság, a sokoldalúság és a felhasználóbarátság tekintetében új mércét állít fel.

A Blickle mérnökei az aluprofilgörgők olyan széles választékot fejlesztették ki, amely szinte végtelen számú alkalmazási területet lefed. A fejlesztés középpontjában két speciálisan tervezett talplemez áll, amelyek szinte univerzális illeszthetőséget biztosítanak bármilyen profilhoz. Ez az innovatív kialakítás az egyszerűség és a funkcionalitás lényegét testesíti meg. A standard választék különböző ipari görgőket tartalmaz, például fixvillás görgőket vagy forgóvillás görgőket fékkel vagy anélkül.

A Blickle emellett olyan környezetre is kínál megoldásokat, amelyekben el kell kerülni az elektrosztatikus feltöltődést. Az elektromosan vezetőképes aluprofilgörgők nemcsak a szállítás során garantálják a maximális biztonságot, hanem a megbízhatóság tekintetében is új mércét állítanak fel.